Prodej zahrady, Karviná, 1204 m2

Karviná


560 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 2 669 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karviné

Popis

Hezká zahrádka na skvělém místě a za super peníze, ale má to jeden háček.

Voda i elektřina jsou přivedeny k pozemku a nic nebrání okamžitému užívání a zahradničení. Pozemek má velikost 1204 m² a celý je veden v územním plánu jako PLOCHY VEŘEJNÉ ZELENĚ - ZO.

V případě zájmu vám do emailu pošlu celé znění územního plánu, kde si můžete přečíst, co na pozemku lze stavět. Oficiální cestou však určitě nepostavíte žádný krásný a velký zahradní domek.

Každopádně, pokud vám stačí nějaké jednoduché posezení a dostatek prostoru na záhonky, nebo třeba hledáte prostor, kde budou moci vaše ratolesti celé léto kopat do balónu, mohlo by to být právě pro vás to pravé.

Jistě vás zajímá více, tak mi zavolejte a domluvíme se na prohlídce. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106569.

Cena
560 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Karviná
ID
N106569
Plocha nemovitosti
1204 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Sznapka

Jan Sznapka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Karviné.

Podobné nabídky