Prodej rodinného domu, Sibřina, Ořechová, 166 m2

Ořechová, Sibřina


13 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 243 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Sibřině

Popis

Hledáte klidné a pohodlné bydlení blízko Prahy? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o užitné ploše 166 m² v malebné obci Sibřina. Tento moderní dům je ideálním místem pro nový začátek a vytvoření domova, kde se budete cítit opravdu dobře.
Proč právě tento dům?
Klidná obec Sibřina je ideálním místem pro rodinný život, s dobrou dostupností do Prahy. Energeticky úsporný dům s tepelným čerpadlem zajišťuje nízké náklady na energie. Velká zahrada je skvělým místem pro děti na hraní, rodinné oslavy nebo klidné večery s knihou.
Vytvořte zde místo, kde budete rádi trávit čas s rodinou a přáteli. Tento dům není jen nemovitost, je to příležitost pro nový začátek a změnu života.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní, úsporné a pohodlné bydlení v blízkosti Prahy. Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte.

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Ořechová, Sibřina
ID
881236
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
166 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
537 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Oleksandr Polazhynets

Oleksandr Polazhynets

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sibřině.

Podobné nabídky