Pronájem rodinného domu, Šilheřovice, U Obory, 278 m2

U Obory, Šilheřovice


28 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby a energie dle počtu osob, kauce, rezervační záloha)


Regionální dodavatelé v Šilheřovicích

Popis

Hledáte prostorný dům s možností dlouhodobého pronájmu?

Mám pro Vás nabídku rodinného domu s dispozicí 5+kk se zastřešenou terasou, sklepem a dvojgaráží na ulici U Obory v obci Šilheřovice. Dům má celkovou plochu 278 m2 rozdělenou do tří podlaží. V 1NP se nachází zádveří, jeden samostatný pokoj, který může sloužit pro hosty, pracovna nebo dle vlastní potřeby. Dále je zde chodba, ze které se dostaneme do obývací pokoje s krbem, který je propojen s jídelnou a vybavenou kuchyní na míru. Z tohoto pokoje je výstup na prostornou zastřešenou terasu a zahradu, kde se nachází také zapuštěný krytý bazén. V přízemí se dále nachází samostatné WC a prostorná koupelna. Po schodišti se dostaneme do obytného podkroví, kde je druhá koupelna s WC, obrovská ložnice s šatnou a výstupem na balkón a další dva samostatné pokoje. Dům je celo podsklepený, je zde technický místnost s novým kondenzačním plynovým kotlem (2023), jedna prostorná místnost na uložení věcí nebo třeba posilovnu a nechybí ani prostorná dvojgaráž.

Jedná se o zděný, zateplený dům z roku 2008, který je umístěn na rovinatém oploceném pozemku o ploše 1.845 m2, který se nachází v klidné části obce nedaleko centra a areálu golfu. Dům je vhodný pro rodinu, ale také k případné kombinaci bydlení s podnikáním. Díky infrastruktury a nedaleké dostupnosti do okolních obcí a města Ostravy je dům ideální volbou ke klidnému a dlouhodobému bydlení. Uvedený nájem je bez služeb (voda) a energií (elektřina a plyn) Záloha na vodu je dle počtu osob. Elektřina a plyn bude přehlášena na nájemce.

Pokud Vás dům zaujal, zavolejte mi, doplním Vámi požadované informace a rád Vám dům ukážu. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal.

Cena
28 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby a energie dle počtu osob, kauce, rezervační záloha
Aktualizováno
2. 8. 2024
Adresa
U Obory, Šilheřovice
ID
202413934
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
278 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
278 m2
Plocha nemovitosti
1845 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Lesňák

Michal Lesňák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Šilheřovicích.

Podobné nabídky