Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, V Hlinkách, 113 m2

V Hlinkách, Vysoký Újezd


12 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 907 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vysokém Újezdu

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Vysoký Újezd, vhodný především pro rodiny, kde si narozdíl od centra Prahy děti stále mohou bezpečně hrát v ulicích a navzájem se navštěvovat.
Výhodou Vysokého Újezdu je jeho rodinná struktura obyvatel a společný cíl vybudovat nezávislé městečko se vším, co obyvatelé potřebují. Díky tomu je přímo v okolí mnoho vzdělávacích aktivit a sportovního vyžití jak pro děti, tak pro dospělé (fotbalové hřiště, golfové hřiště a odpaliště, dětská hřiště a další sportoviště). Na návsi se nachází zrekonstruovaná základní škola, pošta, úřad, ale také restaurace, samoobsluha a další obchody.
Dům je dispozičně řešen na prostorný obývací pokoj s kuchyní, který v případě potřeby další ožnice lze přepažit. Dále jsou zde dvě ložnice, kdy každá má skrze francouzské dveře výstup do zahrady. Prostorná koupelna s úložnou místností (vč. umístění pračky a sušičky), další samostatné wc a oddělená komora jsou samozřejmostí. Další úložné prostory jsou na pochozí půdě.
Na udržované zahradě s výhledem do přírody si můžete dopřát odpočinek, grilovat a sledovat západy slunce každý den. V chladnějším počasí pak můžete využít zimní zahradu propojenou s obývacím pokojem.
Vzhledem ke skutečnostem není možné na pozemcích ve výhledu ze zahrady stavět, tudíž se nemusíte bát, že o tento unikátní obraz přijdete.
Rádi vám poskytneme další informace po telefonu. Věříme ale, že nejlepší bude se přijet podívat a nasát opravdu příjemnou atmosféru jak z tohoto útulného bydlení, tak ze samotného Vysokého Újezdu.
Budeme se těšit.

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 8. 2024
Adresa
V Hlinkách, Vysoký Újezd
ID
12982
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
113 m2
Plocha nemovitosti
520 m2
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Koucký

Vladimír Koucký

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun).

Podobné nabídky