Prodej obchodního prostoru, Olomouc, 320 m2 (ID: 1510290)

Holice u Olomouce


10 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 50 469 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Výhradní prodej obchodního prostoru o výměře 320 m2 s pozemkem 411 m2 v Olomouci, ul. Náves Svobody. Dle zápisu v Katastru se jedná o objekt občanské vybavenosti, který z důvodu zaniklého podnikaní už delší dobu slouží pouze k bydlení. Jedná se o dvoupodlažní, podsklepený, zděný objekt s možností rozšíření o podkroví. V přízemí domu najdeme čalounickou dílnu s výlohou, prostornou bytovou jednotku s sociálním zařízením po kompletní rekonstrukci, celkem 160 m2. V 1.patře je další velmi prostorná bytová jednotka o výměře 160 m2 se schodišťovou sedačku pro seniory. Okna dřevěná. Podlahy plovoucí, dlažba. Před domem zastávka MHD a také prostor k parkovaní několik aut. Za domem menší zahrádka, kterou lze přebudovat na dalších až 6 parkovacích míst.
V místě plná občanská vybavenost a výborné napojení na silniční a dálniční tahy.
Objekt je velmi vhodný jako investice z možnosti vzniku více bytových jednotek, také jako sídlo firmy, neziskové organizace, školky, zdravotnického zařízení a další podnikatelské záměry, to vše s možnosti vyřídit dotační titul Zelená úsporám.
Výhodné financovaní Vám zajistíme pomoci našeho finančního poradce.

Cena
10 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Holice u Olomouce
ID
19364
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
320 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
320 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Olga Kelnarová

Olga Kelnarová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Olomouci.

Podobné nabídky