Prodej bytu 2+1, Kladno, Wednesbury, 56 m2

Wednesbury, Kladno - Kročehlavy


5 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 24 782 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kladně

Popis

Hledáte ideální místo pro svůj nový domov? Máme pro vás skvělou nabídku! Tento s láskou opečovaný byt se nachází v jedinečné lokalitě Kladno - Kročehlavy, která nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a aktivní život.

Lokalita
Byt se nachází v klidné a přátelské čtvrti, kde máte vše na dosah ruky. Škola a školka jsou přímo přes ulici, což je ideální pro rodiny s dětmi. Dětské hřiště je jen kousek od domu a za domem najdete multifunkční sportoviště, kde si můžete užít různé sportovní aktivity. Večerka a samoobsluha Albert jsou v docházkové vzdálenosti, takže nákupy budou vždy pohodlné. A pokud máte chuť na dobré jídlo, restaurace je hned za rohem.

Byt
Tento útulný byt 2+1 nabízí dva balkóny, které poskytují dostatek prostoru pro relaxaci na čerstvém vzduchu. Třetím balkónem byla zvětšena kuchyně, což bytu přidalo na komfortu a praktičnosti. Kuchyňská linka je moderní, ideální pro všechny, kdo rádi vaří. Vestavěná postel je praktickým řešením pro úsporu prostoru a velkorysá komora nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše věci.

Další výhody
Parkování před domem je bezproblémové, což oceníte zejména v rušných dnech. Dům samotný je velmi pěkný a dobře udržovaný, což přispívá k celkovému příjemnému dojmu z bydlení.

Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poskytnu více informací a zajistím prohlídku. Tento byt je skvělou příležitostí, kterou byste si neměli nechat ujít!

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 8. 2024
Adresa
Wednesbury, Kladno - Kročehlavy
ID
0325-NP00058
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Petr Vlk

Mgr. Petr Vlk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Kladně.

Podobné nabídky