Prodej rodinného domu, Černčice, 70 m2

Černčice


2 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 059 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Černčicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Když se otevřely dveře rodinného domu v malebné obci Černčice u Loun, okamžitě jsem cítila, že jsem vstoupila do místa, které je plné příležitostí a historie. Tento dům, byť v původním stavu a čekající na rekonstrukci, má v sobě něco magického. Je kompletně vyklizený, bez plísně a vlhkosti, a jeho střecha je v dobrém stavu a nevyžaduje obnovu.
Dispozičně je dům velmi praktický. Obytná část domu je v dispozici 2+1, což zahrnuje prostornou kuchyň a dvě světlé místnosti s výhledem z kuchyně do dvora a zahrádky, kde můžete strávit nespočet hodin relaxací nebo péčí o rostliny. Současné vytápění je řešeno plynovými gamaty v počtu 3 ks, zatímco teplou vodu zajišťuje plynová karma. V domě je dřez, sprchový kout a splachovací WC. PENB a pasport jsou vyhotoveny, dům je připraven ihned k předání.
V interiéru máte také skvělou příležitost zřídit si krbová kamna či krb, což přidá na útulnosti a pohodlí během chladnějších měsíců, protože dům má dva komíny, které nejsou vyvložkované, což umožňuje jejich využití pro tento účel. Jeden z těchto komínů slouží pro udírnu a velkou původní pec, které se nachází v rozsáhlých klenutých sklepních prostorách. Sklepy, které dříve sloužily jako zámečnická dílna, nabízí nejen historickou atmosféru, ale i možnosti komerčního využití, jako je dílna, kancelář, fitness, sauna nebo vinotéka.
Jednou z velkých výhod tohoto domu je možnost půdní vestavby. Přístup na půdu pro budoucí půdní vestavbu řešit nemusíte, přístup je již zbudován přímo z chodby. To znamená značnou úsporu práce a nákladů, navíc tento přístup je z interiéru, nemusí být tedy dodatečně řešen například problematicky z venku. Stávající schody na půdu jsou točité a z cihel, což přidává na charakteru domu.
Venku se nachází zpevněná plocha pro parkování a zahrada, celková plocha pozemku je 327 m², z toho zastavěno 89 m². Tato zahrada je ideálním místem pro pěstování rostlin, relaxaci nebo bezpečné hraní dětí. Celý den na zahrádku svítí slunce a ohraničený pozemek zdmi nabízí kromě uvedených možností i zřízení pergoly, posezení, venkovního krbu, ohniště, grilu a vhodné podmínky pro vybudování garáže.
Obec Černčice nabízí veškerou občanskou vybavenost: Obecní úřad, školka, základní škola, pošta, obchod s potravinami, papírnictví, stavebniny, řemeslné práce, opravnu aut, fotbalové hřiště a dobrovolné hasiče s možností členství dětí. Obec žije společenským a kulturním životem, s možností sportovních akcí, turistikou, cyklistikou a rybářstvím. Nejen chovatelé pejsků ocení možnost procházek do blízké bažantnice ke splavu podél řeky Ohře, skvělé místo pro ochlazení v proudící vodě. Spojení mezi Černčicemi a Louny je perfektní díky pravidelným linkám MHD a běžným autobusovým linkám. Toto místo kombinuje klid vesnického života s pohodlím blízkosti města, což činí z tohoto domu ideální místo pro rodinný život.
Tento dům není jen stavba, je to plátno pro vaše sny a plány. Přijďte a zažijte kouzlo tohoto místa na vlastní kůži. Možná právě zde najdete svůj nový domov.

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 8. 2024
Adresa
Černčice
ID
0032-NP08710
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
327 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lenka Hrušková

Lenka Hrušková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Černčicích (okr. Louny).

Podobné nabídky