Pronájem skladu, Litohlavy, 456 m2

Litohlavy


80 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Litohlavách

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme pronájem, prostorné haly v obci Litohlavy o rozměrech 19 x 24 m, s celkovou plochou 456 m² a výškou stropu 7 m, což poskytuje dostatek prostoru pro různé typy výrobních nebo skladovacích činností. Hala je vybavena vraty o rozměrech 4 m x 5,2 m, což usnadňuje manipulaci s nákladními vozidly a efektivní příjezd k prostorům.
Je zde možnost vybudování podzemní zdviže. Dle požadavků zákazníka je možné halu doupravit například okny a dalšími úpravami.
Hala je přístupná 24 hodin denně, což vám poskytuje maximální flexibilitu pro vaše podnikání. Objekt je také pod dohledem kamerového systému.
Strategická lokalita nemovitosti, vzdálené pouhých 700 m od sjezdu z dálnice D5 (exit 62 ve směru na Litohlavy), zaručuje výbornou dostupnost a výhodnou polohu pro logistické a distribuční činnosti. Nemovitost se nachází v průmyslové zóně, což přináší mnoho benefitů.
Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky této jedinečné příležitosti pro vaše podnikání!

Cena
80 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Litohlavy
ID
875925
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
456 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
240 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Robin  Heidenreich

Bc. Robin Heidenreich

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Litohlavách.

Podobné nabídky