Prodej bytu 2+kk, Tuchoměřice, V Kněžívce, 49 m2

V Kněžívce, Tuchoměřice


6 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 453 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tuchoměřicích

Popis

Prodej bytu 2+kk se předzahradkou a venkovním parkovacím stáním - Tuchoměřice - Praha – západ, proekt Tuchoměřické zahrady.

Ráda bych Vám nabídla krasný byt v projektu rezidenčního komplexu «Tuchoměřické zahrady» o dispozici 2+kk a podlahovou plochou 49,2 m². Byt se nachází v přízemí domu a skládá se ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vychodem na předzahrádku, ložnice s vychodem na předzahrádku, koupelny s vanou vč. WC a dostatek úložného prostoru pak nabídne šatna v bytě. Výhodou bytu je velká předzahrádka 53,45 m².
K bytu náleží venkovní parkovací stání, nacházející se v uzavřeném areálu rezidence.
Byt se prodává s nábytkem a spotřebiči, což umožňuje okamžité nastěhování a bydlení.
Energetická třída budovy je B.

Developerský rezidenční projekt bytového domu Tuchoměřické zahrady byl dokončen v roce 2022 ve velmi žádané lokalitě Středočeského kraje, Prahy - západ, Tuchoměřice, ul. V Kněžívce.

V okolí je k dispozici veškerá občanská vybavenost – úřad, pošta, mateřská škola, základní škola, dětské hřiště, zdravotnická zařízení.
Základní dopravní spojení zajišťují dvě autobusové linky (312 a 356), které obsluhují celou obec Tuchoměřice a spojují ji s metrem, letištěm Václava Havla a okolními důležitými obcemi. Nedaleko domu se nachází autobusová zastávka U Dvora. Výborná dostupnost na metro Bořislavka (cca 10 minut autem ), do centra města (30 min), mimo Prahu a na letiště Václava Havla (5 min).
Na okraji obce se nachází největší outletové centrum POP Airport se zábavním parkem Majaland.

Celkově je tento byt skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení s vysokými standardy vybavení a klidnou lokalitou

Byt je v osobním vlastnictví - možno financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám pomůže náš hypoteční poradce.

Cena 6 390 000 kč (včetně provize a právního servisu).

Pro další informace, nebo pokud máte zájem o prohlídku, mě neváhejte kontaktovat.

Těším se na vás při setkání na prohlídkách.

Cena
6 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
V Kněžívce, Tuchoměřice
ID
0332-NP00261
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
46 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Daria Baidala

Daria Baidala

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Tuchoměřicích.

Podobné nabídky