Prodej bytu 2+1, Praha - Dejvice, Wuchterlova, 83 m2 (ID: 1511826)

Wuchterlova, Praha 6 - Dejvice


Rezervováno
15 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 486 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji neodolatelný byt po rekonstrukci. Jedná se o cihlový byt 2 + 1 s balkonem (upraven na 3 + kk), v ulici Wuchterlova, Praha 6 Dejvice, umístěný ve 3.patře (celkem 6) s výtahem a hezkým výhledem. Byt je ve vlastnictví. Bytová jednotka sestává z předsíně 9,13 m2; 2 pokojů o rozměrech 20,08 + 21,12 m2; obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní 24,8m2; dvou šaten 0,97 m2 + 2,83 m2; koupelny s toaletou 3,87 m2. Podlahová plocha místností je 82,8 m2 + sklep 3,7 m2 + balkon 8,1 m2 (přístup z obývacího pokoje) = celkem 94,6 m2. Ilustrační plátek je k nahlédnutí u inzerátu a fotografií. V bytě je kuchyňská linka s deskou z umělého kamene Technistone, včetně spotřebičů Mielle elektrická trouba + myčka + mikrovlnná trouba; varná deska a lednice Siemens. V koupelně je prostor pro pračku a myčku. (vybavení od značky Villeroy and Boch). Bytová jednotka má vlastní topení nový plynový kotel Bosch z roku 2023. V pokojích jsou dřevěné parkety a v koupelně dlažba. Bytová jednotka má šatní skříně ve vstupní chodbě, policový systém v botníku (šatna 1), vestavěný nábytek v pracovně u jednoho z pokojů; otevřené policové skříně a knihovnu v chodbě, v šatně 2 vestavěný systém pro uložení oblečení, vestavěnou skříň v pokoji, demontovatelnou šatní stěnu oddělující v současné době ložnici od pracovny, na balkónu jsou velkoobjemové samo zavlažovací květináče a vzrostlé stálo zelené rostliny a je zde vyvedený přívod vody na jejich snadné zalévání. V bytové jednotce jsou nově vyrobené bezpečnostní dveře repliky původních (výrobní cena 150.000,- Kč). Nájezdy na kočárek od výtahu patří k bytu (nájezdy v přízemí jsou momentálně demontovány a je možné jejich opětovnou instalaci vyžádat od výboru SVJ. Orientace bytu: na východ jsou pokoje a na západ obývací pokoj s balkonem. Platby v bytě: Fond oprav Kč 911,- + zálohy na služby Kč 2.703,- = celkem Kč 3.614,- /4osoby/měsíc + vlastní spotřeba elektřiny a plynu.
Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti: menší obchody i supermarket, restaurace, kavárny, služby, lékárna, pošta. Blízko je také Vítězné náměstí pravidelné farmářské trhy. Nedaleko jsou vyhlášené mateřské a základní školy, pedagogické gymnázium a univerzitní kampus ČVUT a VŠCHT. Výborná infrastruktura nedaleko metro A stanice Dejvická a mnoho tramvajových a autobusových linek. Nedaleko také nádraží Praha Dejvice (budoucí zastávka rychlodráhy na letiště). V sousedství je také areál Pražského hradu.
S financováním, Vám zdarma, rádi pomůžeme a doporučujeme prohlídku bytu. Průkaz energetické náročnosti budovy uvádí energetickou náročnost budovy E. Pro bližší informace či domluvení prohlídky, nám zavolejte na níže uvedeném čísle.

Stav
Rezervováno
Cena
15 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Wuchterlova, Praha 6 - Dejvice
ID
421
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kouba Michal

Kouba Michal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 6.

Podobné nabídky