Prodej chalupy, Krásná Lípa, Studánecká, 202 m2

Studánecká, Krásná Lípa


2 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 773 Kč /měs.

(včetně provize RK a právního servisu, včetně provize)


Regionální dodavatelé v Krásné Lípě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně nabízíme ke koupi krásnou chalupu v centru Českého Švýcarska, obci Krásná Lípa.
Chalupa je v dobrém udržovaném stavu, vhodná k renovaci dle představ nového majitele. K chalupě náleží velký pozemek s hezkou zahradou, kůlna na dřevo a dílna. V chalupě zaveden plyn, v přízemí lze topit plynovými gamaty. Ohřev vody zajišťuje el. bojler.
V obci Krásná Lípa se nachází základní i mateřská škola, kulturní dům, kino, městská knihovna, sportovní areál, fotbalové hřiště, sbor dobrovolných hasičů, zájmové kroužky pro děti, mateřské centrum a další občanská vybavenost.
Upravené malebné městečko leží v mělkém údolí horního toku říčky Křinice na rozhraní Českého Švýcarska a Lužických hor. Díky své výhodné poloze a bohaté turistické infrastruktuře se stalo významným střediskem cestovního ruchu v regionu. Přímo z náměstí vychází řada značených turistických tras do okolí. Ve městě je kostel sv. Máří Magdalény, Sportovní areál, Dům Českého Švýcarska se stálou expozicí zdejšího regionu a rozsáhlý městský park. K nedalekým vrcholům Lužických hor vede certifikovaná vozíčkářská trasa, první v Ústeckém kraji.

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu, včetně provize
Aktualizováno
4. 8. 2024
Adresa
Studánecká, Krásná Lípa
ID
21138
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
202 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1304 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Borecká

Jana Borecká

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Krásné Lípě.

Podobné nabídky