Prodej bytu 2+kk, Vestec, U Hrubých, 59 m2

U Hrubých, Vestec


7 100 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 33 837 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vestci

Popis

Útulný podkrovní zařízený byt 2+kk o velikosti 59 m² který doplňuje balkon o velikosti 2,5 m².


Nemovitost se nachází v podkroví v komorním bytovém domě, který je situován v klidné části Vestce jen pár minut chůze od známého Vesteckého rybníka.


Interiér bytu je velmi vkusně a kvalitně zařízen. Kuchyňský kout společně s obývacím pokojem je středem celého bytu a nabízí přímý vstup na balkon. Kuchyň je plně vybavena značkovými spotřebiči a designovým ostrůvkem s varnou deskou, což společně tvoří dokonalé prostředí pro vaření a společné chvíle s přáteli. Další místností je ložnice s pracovním koutem s možností vyjít na balkon. Koupelna je vybavena jak samostatně stojící vanou, tak moderním sprchovým koutem, což zajišťuje maximální komfort. Vedlejší místnost disponuje samostatnou toaletou a prostor je využit i pro pračku společně s dalšími úložnými prostory. V celém bytě je masivní dřevěná podlaha, která dodává bytu teplý a přívětivý charakter. Vstupní hala je doplněna o prostornou šatnu s vestavěným nábytkem. Součástí bytového domu v přízemí je velmi příjemná kavárna s květinářstvím a kadeřnictvím. 


Interiér je dokončen v kvalitním standardu zahrnujícím dřevěná i plastová okna značky Velux s předokenními žaluziemi, dřevěnou dubovou podlahu, velkoformátové obklady a designovou sanitu. Provedení kuchyňské linky je velmi praktické a vkusné. Kuchyňská linka se spotřebiči zn. AEG a BOSCH (indukční varná deska, myčka nádobí, horkovzdušná trouba a lednice). Bytová jednotka je také vybavena klimatizační jednotkou. Nemovitost se prodává včetně vybavení a přísluší k ní sklep.




Vestec u Prahy je klidnou lokalitou na okraji hlavního města. Tato oblíbená lokalita nabízí obyvatelům komfortní životní prostředí obklopené přírodou, s vynikající dostupností do centra Prahy. Vestec je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí užívat klidu v přírodě a zároveň zůstat na dosah městského života.


Rozvinutá občanská vybavenost zahrnuje obchody, školu, mateřskou školu, lékařské služby, obchodní centrum a restaurace, což zajišťuje vysoký standard bydlení. Vestec je také rájem pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. Cyklostezky a pěšiny vedoucí kolem Vesteckého rybníka jsou ideálním místem pro procházky, běh anebo cyklovýlety.


Výborné dopravní spojení s Prahou a autobusová linka 326 a 331, které jsou přímo u domu, zaručují snadný přístup do města, ať už za prací či za kulturou.

Cena
7 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
U Hrubých, Vestec
ID
528707
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Vestci (okr. Praha-západ).

Podobné nabídky