Prodej chalupy, Bechyně, Větrov, 79 m2

Větrov, Bechyně


4 920 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 447 Kč /měs.

(Info o ceně u RK)


Regionální dodavatelé v Bechyni

Popis

K prodeji nabízíme zateplenou chalupu se zapuštěným bazénem a rozsáhlým pozemkem v blízkosti Bechyně.

V nabídce jsou tři podobné chalupy s pozemky s celkovou výměrou 2.476 m², nemovitosti je možné koupit pouze jako celek.

Jedná se o zajímavou investiční příležitost, chalupy lze užívat jak k trvalému nebo rekreačnímu pobytu, tak ke krátkodobému nebo dlouhodobému pronájmu s velice zajímavým ziskem. Každá z nich disponuje obývacím pokojem, kuchyní s jídelnou, koupelnou a samostatným WC. V patře se nacházejí dva pokoje. Vytápění zajišťují kamna, popřípadě přímotopy, ohřev vody elektrické bojlery. Na pozemku je vrtaná studna, je zajištěn i vodovodní řád. Odpad sveden do septiku. Každá chalupa má svůj zapuštěný bazén a místo určené na venkovní posezení s ohništěm či grilem. Kolaudace objektů proběhla v roce 2020.

K chalupám patří rozlehlé zahrady ve svahu. K dispozici jsou také vlastní parkovací stání přímo na pozemcích. Celé místo nabízí perfektní příležitost pro aktivní odpočinek ve všudypřítomné přírodě a zeleni, do které jsou chalupy šikovně zasazeny. V bezprostředním okolí naleznete nejrůznější ztezky na procházky v okolních lesích, zároveň jste ale stále pár minut chůze od Bechyně, ve které naleznete veškerou občanskou vybavenost a příležitosti pro další volnočasové aktivity.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Uvedená cena je k jednání

Cena
4 920 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně u RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Větrov, Bechyně
ID
HZ148058
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
79 m2
Plocha nemovitosti
840 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Voda
Vodovod
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jakub Machart

Bc. Jakub Machart

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Bechyni.

Podobné nabídky