Prodej rodinného domu, Sázava, Na Křemelce, 107 m2

Na Křemelce, Sázava


11 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 806 Kč /měs.

(včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Sázavě

Popis

Hledáte novostavbu rodinného domu, 30 minut od Prahy, v blízkosti přírody? Nabízíme Vám rodinný dům v Sázavě, v ulici na Křemelce. Dům typu bungalov byl postaven na konci března minulého roku a jedná se o dispozici 4+kk. Nemovitost se nachází v klidné, obytné části města. Pokud máte rádi procházky nebo rybaření, bude to to pravé pro Vás. Dům se nachází necelých 5 minut od řeky Sázavy.

Dům je řešen z tepelně izolačních tvárnic Ytong Lambda tl. 450mm. Dvojitá plastová okna. Střešní krytina z betonových tašek. Vytápění domu je řešeno plynovým kondenzačním kotlem Protherm (14kW), nabízí se ale také možnost strávit společný čas s rodinou u krbových kamen, které se nacházejí v hlavním obývacím pokoji. Podlahové vytápění. V obývacím pokoji příprava na kuchyň. Voda a kanalizace obecní. K domu patří 2 parkovací stání.

V městě Sázava se nachází veškerá občanská vybavenost.

Dálnice D1 Praha – Brno je necelých 10 km od Sázavy. Do Prahy se tak dostanete rychle a v pohodlí.

Pokud Vás má nabídka zaujala, neváhejte se mi ozvat, rád Vám zprostředkuji prohlídku a zodpovím na Vaše dotazy.



Are you looking for a newly built family home, 30 minutes from Prague, close to nature? We offer you a family house in Sázava, on Na Křemelce street. This bungalow, completed at the end of March last year, features a 4+kk layout. The property is situated in a quiet residential area of the town. If you enjoy walks or fishing, this will be perfect for you. The house is less than a 5-minute walk from the Sázava River.

The house is constructed from thermally insulating Ytong Lambda blocks, 450mm thick. It has double-glazed plastic windows and a roof covered with concrete tiles. The house is heated by a Protherm gas condensing boiler (14kW), but you can also enjoy family time around the wood-burning stove in the main living room. It has underfloor heating throughout. The living room is prepared for a kitchen installation. The water supply and sewage are municipal. The property includes two parking spaces.

The town of Sázava offers all necessary amenities.

The D1 motorway (Prague – Brno) is less than 10 km from Sázava, providing quick and comfortable access to Prague.

Call me, I will be happy to show you the property.

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Na Křemelce, Sázava
ID
00366
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
107 m2
Plocha nemovitosti
800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jakub Mejstřík

Jakub Mejstřík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sázavě (okr. Benešov).

Podobné nabídky