Prodej pozemku pro bydlení, Tupadly, 932 m2 (ID: 1513844)

Tupadly


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Tupadlech

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi vlastního developerského projektu.
V obci Tupadly na Kokořínsku, která je známa svou idylickou polohou a udržovaným vzhledem, se nachází velkorysý komplex stavebních pozemků.

Jedná se soubor 4 pozemků o výměře : 814m2 + 771m2 + 940m2+ 932m2
Jedná se o prostorný projekt v nádherné přírodě.

Co tuto nabídku dělá ještě atraktivnější?

Skutečnostže pro danou lokalitu již existuje schválený projekt a veškerá potřebná stavební povolení a to i na jednotlivé RD, což výrazně zjednodušuje a urychluje proces výstavby pro budoucího vlastníka.
K pozemku je dotažen nový vodovodní řad a jednotlivé pozemky jsou již napojeny na ELE, každý s vlastním elektroměrovým pilířem.
Tento soubor stavebních pozemků v obci Tupadly představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají ideální místo pro realizaci svých stavebních plánů.

Obec Tupadly se nachází v okrese Mělník, kraji Středočeském. Přímo v chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, která nabízí dostatek možností pro výlety, sport a odpočinku v přírodě.
Ve vzdálenosti 7 km západně leží Štětí, 10 km jižně Mělník, 16 km západně Roudnice nad Labem a 21 km jižně Neratovice.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Tupadly
ID
210834
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
932 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Boedec Barbora

Boedec Barbora

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tupadlech (okr. Mělník).

Podobné nabídky