Prodej rodinného domu, Kroměříž, Štítného, 131 m2

Štítného, Kroměříž


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Kroměříži

Popis

Nabízíme Vám prodej rodinného domu na ulici Štítného v Kroměříži.

Patrový řadový rodinný dům je umístěný na ulici Štítného a je koncipovaný jako prostorné 3+1. Dům nabízí obytnou plochu 88m2 a je propojen centrálním schodištěm po pravé straně domu. Dům prošel v minulosti několika úpravami. Okna byla vyměněna za plastová, došlo k zateplení fasády, byla položena nová střecha před 15 lety a v kuchyni byla rozvedena v liště nová elektřina. Dům byl postaven v roce 1937 a v roce 1955, byl rozšířen do patra. Postupem dalších let byl dům opravován a udržován. Velkou výhodou domu je jeho poloha v klidné a vyhledávané lokalitě, kompletní podsklepení a zahrada za domem, na které se nachází i přístavba, která může sloužit pro uložení věcí denní potřeby, kol nebo potřeb pro zahradu.

Nynější uspořádání domu:

Suterén - zajišťuje technickou část domu - nachází se zde prádelna a dílna.

První nadzemním podlaží - zde je kuchyně, samostatné komora a koupelna s vanou, součástí je plynový kotel. Za kuchyní je umístěný obývací pokoj, přístupný s chodby nebo kuchyně. Na chodbě se schodištěm má své místo i samostatné WC, vstup do sklepa a na zahradu.

Druhé nadzemní podlaží – vybudovány dva pokoje a vstup na půdu.

Půda – je menší, nízký prostor.

Parkování je možné v ulici Štítného nebo před domem. Dům se nachází na hezkém, udržovaném pozemku, který je nedaleko centra. Plocha celého pozemku je 167m2. Zastavěná plocha a nádvoří je 81m2; zahrada 86m2; užitná 131m2; obytná plocha (1.NP a 2.NP) 88m2.

Technická stránka domu: vytápění - plynový kotel; připojení k plynu, vodovodu, elektřině, kanalizaci; na podlahách dřevěné parkety, linoleum, sedlová střecha.

Dům je ve skvělé a klidné lokalitě obklopen zelení, odkud to máte všude nedaleko. Mateřská škola, základní škola, obchod s potravinami a další nákupní možnosti v docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD – zastávka Tržiště je minutu od domu. V okolí domu se nachází les Zámeček, který láká k výletům do přírody a je možné se dostat až k Záhlinickým rybníkům. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína. Kolem města Kroměříže slouží dálnice jako obchvat.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Štítného, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
167 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Koňařík

Kamil Koňařík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.

Podobné nabídky