Prodej rodinného domu, Volary, Mlynařovická 419, 195 m2

Mlynařovická 419, Volary


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.

(Cena obsahuje provizi a právní servis.)


Regionální dodavatelé v Volarech

Popis

Klidné místo, dostatek prostoru i soukromí, obklopení přírodou, hory, tradice... Ale zároveň očekáváte, že  v okolí naleznete vše, co potřebujete pro moderní bydlení ve městě. To je pár základních věc í, které Vám může splnit tento rodinný dům a Volary. Od roku 2007 si jej současná majitelka rekonstruovala dle svých představ, ale ne na vše již stačí síly. Některé věci si velmi povedly, ale některé bude třeba dotáhnout nebo předělat již dle Vašich not. Třeba cca 100m2 stodola za domem, nabízí velký potenciál. Třeba apartmány jsou zde poměrně žádané.

Dispozičně se jedná 0 5+1 se stodolou. V přízemí se nachází kuchyň, obývací pokoj, ložnice a další pokoj, který je třeba dokončit. Z chodby je pak vstup do spodní koupelny a na schodiště. V prvním patře se nachází další ložnice se skladovacími prostory pod šikmou střechou, relaxační místnost a další koupelna s vanou. Dům je také částečně podsklepen. V okolí domu je zahrada se vzrostlými stromy a zelení. Před domem pak parkovací místa pro 2-3 vozy.

Základní obrázek si uděláte z fotografií nebo videoprohlídky, nicméně pro celkový obrázek je třeba se na dům přijet podívat osobně.

Zavolejte mi nebo napište, rád se Vám budu věnovat.

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena obsahuje provizi a právní servis.
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Mlynařovická 419, Volary
ID
4044
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
195 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
221 m2
Podlahová plocha
195 m2
Plocha nemovitosti
954 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kozumplík Matouš

Kozumplík Matouš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Volarech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky