Prodej pozemku pro bydlení, Šebrov-Kateřina, 1830 m2

Šebrov-Kateřina


7 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 649 Kč /měs.

(Cena vč.provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Šebrově

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný pozemek k bydlení v části obce Šebrov, součásti obce Šebrov-Kateřina v okrese Blansko. Pozemek o celkové ploše 1830 m2 se nachází na konci obce a je vhodný pro výstavbu rodinného domu dle již vydaného stavebního povolení a hotového projektu RD. Elektřina je k dispozici na pozemku.Můžete ihned začít stavět. Část pozemku dle územního plánu musí zůstat nezastavěná, vhodné využít k vytvoření zahrady, relaxační zóny s altánkem či dětské hřiště.
Šebrov-Kateřina je obec nacházející se v okrese Blansko, pouhých 15 minut od centra Brna. Tato lokalita nabízí klidné venkovské prostředí s dobrou dostupností do města, což je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí městského života a klidu přírody.
Obec je ideální pro procházky, cyklistiku a další outdoorové aktivity. V okolí najdete také základní občanskou vybavenost, včetně obchodů, škol a restaurací.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
U makléře je možno nahlédnout i do projektové dokumentace a stavebního povolení.

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč.provize a právních služeb
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Šebrov-Kateřina
ID
197-NP04785
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1830 m2
Elektřina
230V, 400V
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dana Krausová

Dana Krausová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Šebrově.

Podobné nabídky