Prodej rodinného domu, Sokolnice, Na Padělkách, 137 m2 (ID: 1515341)

Na Padělkách, Sokolnice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Sokolnicích

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje cihlového rodinného domu, který se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě - Sokolnice.

Jedná se o řadový dům 5+1 se sklepem, terasou, posezením a malou zahrádkou, která může sloužit k pěstování bylinek a k příjemnému posezení. Zastavěná plocha a nádvoří činí 170 m2.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj, kde jsou pro chvíle odpočinku a pohody umístěna krbová kamna. Kuchyň s jídelním koutem je oddělena od obývacího pokoje stěnou. Kuchyně je dělaná na míru s veškerými spotřebiči (myčka na nádobí, elektrická trouba kombinovaná s plynovou deskou, vestavěná lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba a digestoř). Dále se v přízemí nachází toaleta s umyvadlem a koupelna s oknem, která je před dokončením. Je zde i technická místnost a hned v chodbě místnost pro umístění kol pro celou rodinu.

Do podkroví vede masivní dřevěné schodiště, pod kterým je využitý prostor, sloužící jako komora. Vše je obloženo dřevem z masivu.

V patře jsou tři pokoje (dva dětské a ložnice). Koupelna se sprchovým koutem, dvěma umyvadly, toaletou a bidetem.  Z chodby  je přístup do půdního prostoru přes stropní schody. Tento prostor je využíván k odkládání sezonních, nebo méně využívaných věcí. 

Dům je velmi pěkně zařízený a splňuje vysoký standard moderního bydlení pro rodinu s dětmi. Čemuž přispívá i jeho poloha v klidné části obce. Okna jsou v přízemí jsou plastová, v podkroví střešní - značky Roto. Všechna jsou vybavena žaluziemi. Podlahy v domě jsou: dřevěné parkety, dlažba, PVC a koberce. Dveře jsou vyrobeny z masivního dřeva.

Dům je vytápěn kombinovaným plynovým kotlem Baxi s ohřevem teplé vody, v obývacím pokoji jsou umístěna krbová kamna.  V domě je zaveden optický kabel pro připojení internetu a kabelové IPTV.

Měsíční zálohy na provoz domu činí 5.400,- Kč. Možnost parkování vozidla je přímo před domem v předzahrádce.

Energetická náročnost budovy je C - úsporná. 

Obec Sokolnice se nachází zhruba 11 km jihovýchodně od Brna v Jihomoravském kraji. Je zde veškerá občanská vybavenost (základní škola, školka, zdravotní středisko, pasáž - obchodní dům, obchody, železniční stanice, IDS, sportovní centra a sportoviště, cyklostezka, zámecký park, restaurace, pizzerie, panský pivovar atd.)Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu a řeknu více informací.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 8. 2024
Adresa
Na Padělkách, Sokolnice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
137 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
170 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavlína Procházková

Pavlína Procházková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sokolnicích.

Podobné nabídky