Prodej rodinného domu, Hutisko-Solanec - Solanec pod Soláněm, 85 m2

Hutisko-Solanec, Solanec pod Soláněm


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hutisku

Popis

Prodej rodinného domu k rekreaci i celoročnímu bydlení v obci Hutisko Solanec, k. ú. Solanec pod Soláněm. Součástí prodeje jsou také přilehlé pozemky o celkové rozloze 28.792m2. Z čehož téměř 22.000m2 je lesní pozemek s 30 letými stromy převážně buk a smrk.
Dům se nachází na samotě uprostřed malebných valašských kopců s krásnými výhledy do okolní přírody. Příjezd je po obecní zpevněné komunikaci a po soukromé cca 20m, která bude k domu zajištěna věcným břemenem.

Stavba vyzděná z cihel na kamenné podezdívce, z jedné části dřevostavba s terasou. V přízemí domu je kuchyně s kachlovými kamny, obývací pokoj s krbovými kamny, ložnice, společenská místnost, skladovací prostor, koupelna po rekonstrukci s rohovou vanou, toaletou, ohřev vody zajištěn elektrickým bojlerem.

Dřevěné schodiště vedoucí do podkroví, kde je možné vybudovat další obytný prostor. Z části je objekt podsklepen kamenným sklípkem. Součástí prodeje zůstává i veškeré zařízení.

Voda zajištěna ze dvou studen na přilehlých pozemcích, vytápění na tuhá paliva v krbových a kachlových kamnech, v koupelně elektrický topný žebřík. Odpady svedeny do jímky. Elektřina zavedena 220/380.

Objekt je vhodný pro bydlení či rekreaci pro zájemce vyhledávající klid a soukromí v přírodě.

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Možnost také zajištění financování s nejvýhodnějšími podmínkami na trhu.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Hutisko-Solanec, Solanec pod Soláněm
ID
6757
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
87 m2
Plocha nemovitosti
28792 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jana Kocourková, DiS.

Bc. Jana Kocourková, DiS.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hutisku.

Podobné nabídky