Prodej mobilheimu, Tachlovice, Karlštejnská, 42 m2 (ID: 1515844)

Karlštejnská, Tachlovice


1 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 007 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tachlovicích

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní, moderní a velmi prosvětlený mobilheim 2+kk, 43,5 m2 se dvěma WC pro celoroční bydlení.
Betonová podlaha (tl. 12cm) - krytina vinyl na OSB deskách.

Mobilní dům splňuje veškeré požadavky na stálé a pohodlné bydlení po mnoho generací. Je z velice kvalitních materiálů, dokonale zateplený, splňuje bydlení v nejvyšším standardu, je velice vkusný, laděný do přírodního dekoru – dřevo a světlé barvy v interiérech, také venkovní obložení je velice decentní, aby splynul s přírodou. Je vzdušný, prosvětlený, čtvery balkónové dveře a patery okna zajišťují dostatek přirozeného venkovního světla.

Obývací pokoj 24 m2 (8x3), ložnice 9 m2 (3x3), koupelna s WC 9 m2 (3x3) a druhé WC samostatné 1,5 m2. Stropy vysoké 2,6m!


Vzhledem k tomu, že se jedná o mobilní dům, lze jej umístit i na pozemek, na kterém nelze realizovat stavbu domu nebo chaty. Je možné ho mít celoročně postavený i na zemědělských pozemcích. V ceně doprava na místo určení v ČR.

Vnější rozměry: délka 15 m, šířka 3,4 m a výška 4 m. Váha cca 26t.

El. topení, voda a odpad rozvedeny. Kuchyně s novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice, varná deska, trouba a digestoř), obýv. pokoj, koupelna se závěsným topením, sprchovým boxem, umyvadlem, bojlerem a WC, samostatná místnost s WC navíc. Světla nainstalována ve všech místnostech s vypínači, zapojené funkční zásuvky.


Další technické informace rádi poskytneme telefonicky. K dispozici jsou také fotografie z průběhu výstavby mobilheimu.

Prodejní cena kopíruje reálné náklady na výstavbu!

Cena
1 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 8. 2024
Adresa
Karlštejnská, Tachlovice
ID
007377
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
51 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Bohuslav Papírník

Mgr. Bohuslav Papírník

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje mobilheimů v Tachlovicích.

Podobné nabídky