Prodej ubytování, Rokytnice nad Jizerou, 300 m2

Rokytnice nad Jizerou


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout investici do fungující wellness chalupy v Krkonoších v okrajové části Rokytnice nad Jizerou. Aktuální rezervace jsou průběžně do konce února 2025. Při stávající vytíženosti a používání k pronájmu je možná návratnost bez další investice do cca 7-8 let. Pokud by nový majitel zainvestoval do dokončení rekonstrukce (nová střecha a nátěr zateplené fasády - existuje aktuální nabídka na provedení), návratnost by byla do cca 10 let, dle rozsahu úprav.

Objekt můžete využít pro vlastní okruh známých jako chalupu, hlavně pro rodiny s dětmi, a v době, kdy by nebylo využito pro vlastní potřebu, je možno nabízet k veřejnému pronájmu pro skupiny do 25 osob. Využít můžete i čistě jako podnikatelský záměr penzionu, dům je veden jako objekt občanské vybavenosti. Chalupa má dobře zpracované vlastní webové stránky s rezervačním systémem. Na provoz je zřízeno samostatné s.r.o. s placeným správcem, který dům udržuje v čistotě a předává zájemcům k pronájmu.

Chata prošla v interiéru rekonstrukcí v roce 2022, kdy byl v přízemí vybudován wellness s bazénem se slanou vodou, špičkovým whirpoolem a infrasaunou. Wellness má vlastní rekuperační jednotku s energeticky úspornějším větráním a vytápěním. Zázemí wellness má vlastní sociální zařízení. Přímo z wellness se dá nezávisle vyjít přímo do zahrady s letní kuchyní na prostorné terase s venkovní vířivkou a venkovním dětským koutkem. Dům má vlastní zdroj vody ve vysoké kvalitě z pramenů na vlastním rozsáhlém pozemku, s akumulační nádrží s UV lampou ve sklepě, takže je možno po každém pronájmu vyměnit vodu ve vířivce. Odpad je řešen přes čističku odpadních vod. Vytápění přímotopy a kachlovými kamny.

V přízemí u hlavního vchodu naleznete prostornou lyžárnu se sušáky na obuv, kam můžete umístit v létě i jízdní kola. Na vstupní chodbu navazují toalety a schodiště do druhého patra, kde se nachází 6 pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením, celkem s 25 plnohodnotnými lůžky a 2 kratšími postelemi 180 cm. Pokoje jsou vytápěny přímotopy, společenskou místnost v přízemí velmi dobře doplňkově vytopí kachlová kamna.

Před domem je dostatek parkovacích míst pro 8-9 vozů, navazující na silnici, což oceníte hlavně v zimě pro větší společnost. Součástí prodeje je i velký pozemek s vlastním lesem a pastvinou (v současné době s náletovými dřevinami). Při pravidelné údržbě tak můžete mít i dostatek vlastního dřeva do kachlových kamen.

Možnosti sportovního a turistického vyžití je v okolí dostatek. V okolí naleznete turistické trasy i cyklotrasy různé náročnosti, na podzim ocení okolní lesy houbaři, v zimě je pak dostupnost na sjezdovky ve Studenově, Rokytnici nebo Harrachově otázkou od 8 do 12 minut autem. Sjezdovka Pašák pro děti nebo méně náročné lyžaře je jen 300 metrů od domu.

Pokud vás nemovitost zaujala, neváhejte nám zavolat pro podrobnější informace a následně si domluvit prohlídku. Dle obsazenosti nalezneme vhodný termín pro prohlídkový den.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 8. 2024
Adresa
Rokytnice nad Jizerou
ID
AR2408
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
300 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Vladimír MAREK

Ing. Vladimír MAREK

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Rokytnici nad Jizerou.

Podobné nabídky