Prodej rodinného domu, Libotenice, 132 m2 (ID: 1516124)

Libotenice


6 260 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 833 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Libotenici

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Libotenice, okres Litoměřice. Jedná se o smíšený řadový dům s velmi dobrým stavem, který disponuje 4 pokoji.
Dům je patrový se dvěma podlažími a nabízí v přízemí obývací pokoj s krbem s výměníkem, vchodem na terasu, kuchyně a koupelny. Druhé patro domu má krásnou velkou halu z které je vchod do dvou pokojů, ložnice a WC.
Vybavení domu je částečné a zahrnuje topení pomocí lokálních tuhých paliv a elektrokotle. Nemovitost je napojena na kanalizaci, dálkový vodovod, má svou vlastní studnu která je používána do koupelny a WC. Plynovod je přiveden k domu.
Dostupná doprava je zajištěna autobusem a telekomunikace zahrnují připojení k internetu.
Součástí domu je také zahrada s bazénem, trampolínou a přístřeškem na parkování.
Na dvoře je samostatná stavba, původně užívaná jako kadeřnický salon, s možností využití pro různé podnikatelské aktivity. Velkou výhodou této nemovitosti je její uzavřená poloha, což zajišťuje absolutní soukromí.
Dojezdová vzdálenost z obce Libotenice do okresního města Litoměřic činí 15 minut autem. Nájezd na dálnici D8 je do 10 minut. V obci Libotenice je škola, školka.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Můžeme pro Vás zajistit zdarma i pomoc s financováním naším specialistou.

Cena
6 260 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Libotenice
ID
0030
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
132 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
284 m2
Plocha nemovitosti
410 m2
Plocha zahrady
126 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nataša Herzigová Halířová

Nataša Herzigová Halířová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Libotenici.

Podobné nabídky