Prodej bytu 2+1, Moravská Třebová, Lanškrounská, 56 m2 (ID: 1516157)

Lanškrounská, Moravská Třebová


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(dohodou)


Regionální dodavatelé v Moravské Třebové

Popis

Nabízíme příležitost pro investory, ale nejen pro ně. Byt může sloužit, stejně jako současným vlastníkům, jako startovací byt. Byt se nachází v bytovém domě se 4 bytovými jednotkami, v 2. NP, kam se vchází po prostorném a světlém schodišti. Dům je částečně podsklepený a za domem na zahradě jsou dřevníky pro skladování třeba zahradního nábytku, který si může majitel umístit na léto, na městský pozemek za domem.
Dispozice bytu: za vstupními dveřmi se nachází předsíňka na odložení venkovního oblečení a obuvi. Následuje vstup do kuchyně s jídelním prostorem, kde je umístěn jídelní stůl. Z kuchyně vedou dva výstupy. První vede do obývacího pokoje, který je průchozí do pokoje za ním. Druhý výstup vede do prostorné koupelny s rohovou vanou, umyvadlem a plynovým kotlem na ohřev teplé vody a vytápění bytu. Kondenzační kotel zn. Baxi je rok starý, tudíž plně funkční. V prostorném a slunném obývacím pokoji je šikovně umístěna postel na vyvýšené podestě (stropy 2,8 m vysoké).
K bytu náleží i půdní prostor, respektive jeho část. Doporučuji prohlídku. Byt by byl volný po domluvě s majiteli.
Moravská Třebová je město s plnou občanskou vybaveností. Byt díky své poloze tak umožňuje plné kulturní i sportovní vyžití. Kupní cena je včetně kuchyňské linky a myčky AEG, postele pod stropem na spaní a vestavné skříně v obýváku, další vybavení je možné ponechat dle dohody s majiteli.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
dohodou
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Lanškrounská, Moravská Třebová
ID
N08718
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Michal Heger

Mgr. Michal Heger

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Moravské Třebové.

Podobné nabídky