Pronájem restaurace, Ostrava - Poruba, Gen. Sochora, 400 m2

Gen. Sochora, Poruba


Cena na vyžádání /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ DPH + služby, podrobné informace k cenám energií na vyžádání)


Regionální dodavatelé v Ostravě

Popis

Nabízíme k pronájmu zavedenou restauraci La Strada v Ostravě- Porubě, vedle krytého bazénu v přízemí kompletně zrekonstruované kancelářské budovy na ulici Generála Sochora.

Restaurace má prostornou zahrádku, prostorné vnitřní prostory do tvaru U, s barem, pizza pecí, vybavenou kuchyní, skladem a dalším zázemím- kanceláří a šatnou se sprchou v suterénu.
Celková výměra cca 400 m2 bez zahrádky.

Preferována možnost odkoupení kompletního vybavení a konceptu (včetně značky) restaurace od současného nájemce, který restauraci provozuje dlouhodobě, podrobnější informace na vyžádání.

Restaurace je dlouhodobě velmi úspěšná, přes oběd prodej denních menu pro zaměstnance budovy a dalších firem a obyvatel z okolí. Oblíbená pro pořádání oslav, firemních večírků.

Velmi dobrá dostupnost, parkování na přilehlých parkovištích (zdarma), velký pohyb lidí - rezidenční lokalita, sídla firem, krytý i venkovní bazén.

K dispozici dle dohody.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
+ DPH + služby, podrobné informace k cenám energií na vyžádání
Aktualizováno
7. 8. 2024
Adresa
Gen. Sochora, Poruba
ID
L5211
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
400 m2
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lenka Carroll

Ing. Lenka Carroll

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu restaurací v Ostravě.

Podobné nabídky