Prodej bytu 3+1, Borkovice, 81 m2 (ID: 1516340)

Borkovice


950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 527 Kč /měs.

(včetně právního servisu a všech poplatků)


Regionální dodavatelé v Borkovicích

Popis

Ve 4. NP bytového domu v malebné obci Borkovice se nachází byt v družstevním vlastnictví o velikosti 3+1 s velkoryse řešenou dispozicí o podlahové ploše 81,37 m2 vč. sklepu o výměře 5,4 m2

Po vstupu do bytu nás zaujme praktická předsíň, ze které dále vstupujeme do koupelny a do velké prosvětlené kuchyně s jídelním koutem. Z kuchyně je pak přístupný pokoj, obývací pokoj a dále ložnice. Vybavení bytu je původní v udržovaném stavu.

Pro celý bytový dům je vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva s obsluhou. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem, který je umístěn v bytě. V roce 2009 byla osazena plastová okna s izolačními dvojskly. Dodávku pitné vody zajišťuje společný vrt s úpravnou, odpady jsou řešeny septikem. Součástí bytu je sklep a také uzamykatelná garáž, která se nachází před domem. Měsíční platba za služby je 4 500 Kč.

Byt je díky své dispozici a velikosti ideální pro rodinu s dětmi. Obec Borkovice se nachází pouhých 5 km západně od města Veselí nad Lužnicí, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost. Doslova několik kroků za domem se nachází chráněné území Borkovická blata, které je jako stvořené pro každodenní procházky a relaxaci.

Pro více informací či prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Cena
950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a všech poplatků
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Borkovice
ID
LR10
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
81 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Borkovicích.