Prodej zahrady, Velká Bíteš, Strmá, 691 m2

Strmá, Velká Bíteš


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Velké Bíteši

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou možnost vlastnit oplocený pozemek o rozloze 691 m2 ve velmi atraktivní a vyhledávané lokalitě na ulici Strmá ve Velké Bíteši. Tento pozemek je ideální pro stavbu rodinného domu nebo rekreační chaty, což Vám poskytne skvělou příležitost užívat si klidného a pohodového života v těsné blízkosti centra města.
Pozemek je napojen na všechny potřebné inženýrské sítě, což zahrnuje elektřinu a vodu. Na pozemku se také nachází studna, což je velkou výhodou zejména v letních měsících, kdy můžete mít dostatek vody na zalévání zahrady či jiné využití. Navíc je zde možnost napojení na plyn, což zajišťuje variabilitu při volbě způsobu vytápění a dalších energetických potřeb.
Díky své mírně svažité poloze a orientaci na jihozápad, pozemek poskytuje dostatek slunečního světla po celý den.
Nad pozemkem se nachází chata, která může sloužit jako menší skladovací prostor a zázemí při stavbě domu. Je však důležité zmínit, že za chatu a přilehlý pozemek se platí nájem.
Pro více informací nebo prohlídku tohoto pozemku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Strmá, Velká Bíteš
ID
02038
Plocha nemovitosti
691 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Nováková

Adéla Nováková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Velké Bíteši.