Prodej atypického bytu, Spojené arabské emiráty, Dubaj, 120 m2

Spojené arabské emiráty, Dubaj


27 037 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nový projekt v dubajské čtvrti Jumeirah Lake Towers (JLT) představuje tuto 66 patrovou věž s pódiovými úrovněmi. Mezi nabízenými nemovitostmi jsou byty s 1-3 ložnicemi, včetně jednotek s 1,5, 2,5 a 3,5 ložnicemi. Je zde možnost zakoupit celé patro o rozloze přibližně 14 000 m2, což by mohlo přilákat investory, kteří hledají slušnou investiční příležitost. Zažijte výjimečný životní styl, který budete mít k dispozici, když se rozhodnete stát se součástí tohoto legendárního projektu. Jelikož je developer známý vždy novými návrhy, uvolňující estetikou a bezkonkurenční architekturou, která přesahuje vaše představy.

Tato exkluzivní čtvrť je jednou z nejvýznamnějších lokalit Dubaje, která díky okouzlující zástavbě a bohaté infrastruktuře nabízí ikonický životní styl. Přináší okouzlující výhled na vilovou komunitu Emirates Hills a ostrov Jumeirah, na druhé straně pak na velkolepé golfové hřiště Emirates Golf Course.

Budoucí obyvatelé komplexu budou mít k dispozici řadu zařízení občanské vybavenosti, včetně bazénů, bazénu s nekonečným okrajem, prostor pro grilování, venkovní a vnitřní tělocvičny se šatnami, parní a saunové místnosti, vířivky, víceúčelové sály, relaxační zařízení a nekonečno možností maloobchodního prodeje a stravování. Obyvatelé se navíc snadno dostanou na některá z klíčových zábavních a volnočasových míst v Dubaji a okolí. Zažijte život nad vaše nejdivočejší očekávání nabitý výjimečnými službami a špičkovým vybavením. Které se vám snaží nabídnout život, který stojí za to žít, a zároveň objevovat zábavu a nekonečný volný čas.

Pokud Vás zajímá financování, tak můžete využít platební plán, který je rozdělen do 9 splátek a rozložen na 40 měsíců. Více informací Vám rád poskytnu na uvedeném telefonním čísle.

Pokud hledáte jakoukoliv nemovitost v Dubaji, tak se ozvěte. Máme v portfoliu několik set neveřejných nabídek apartmánů, vil a řadových domků.

Cena
27 037 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Spojené arabské emiráty, Dubaj
ID
0041
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
107 m2
Patro
47. z 65
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
120 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Dobiášovský

Jan Dobiášovský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů.

Podobné nabídky