Prodej vily, Španělsko, Sotogrande, 184 m2

Španělsko, Sotogrande


17 177 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nádherné moderní luxusní vily jen 600 metrů od pláže v oblasti La Duquesa, která je ideální pro rodiny s dětmi. Tato cihlová novostavba se nachází v bloku a disponuje 4 pokoji, z nichž jeden může být využit jako herní pokoj pro děti. Dům je patrový s dvěma podlažími, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinný život. Celková užitná plocha činí 184m², zatímco zastavěná plocha dosahuje 96m² na parcele o rozloze 420m².

Jedním z hlavních lákadel této nemovitosti je prostorná zahrada, která poskytne dětem dostatek místa k hrám a zábavě na čerstvém vzduchu. Navíc k dispozici je také terasa, kde si mohou rodiče vychutnat klidné chvíle při sledování dětí. Vybavení domu je částečně zařízené a zahrnuje také garáž pro jedno vozidlo a parkovací místo.

Pro děti je v okolí dostatek atrakcí, jako jsou školy, parky a venkovní hřiště, což činí tuto lokalitu ideálním místem pro rodinný život. K relaxaci a odpočinku můžete využít i bazén o rozměrech 8m², který je skvělým místem pro letní osvěžení.

Tento dům je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a rodinné prostředí s dostatkem prostoru pro každého člena rodiny. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Máme v nabídce několik set nemovitostí přímo od developera a dokážeme pro Vás najít tu pravou.

(english)
Magnificent modern luxury villas only 600 metres from the beach in the area of La Duquesa. The villas will have 4 bedrooms, 3 bathrooms, spacious living room and open plan kitchen, terraces, private swimming pool, garden and garage. Excellent location, only 600 metres from the beach, 300 metres from a shopping centre and 1 km from Puerto de la Duquesa. Quiet residential area, very good standard, very close to the town centre.

Cena
17 177 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Španělsko, Sotogrande
ID
0019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
184 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
96 m2
Plocha nemovitosti
420 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Dobiášovský

Jan Dobiášovský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky