Prodej zemědělské půdy, Kamenný Most, 73335 m2

Kamenný Most


3 181 308 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 161 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kamenném Mostě

Popis

V exkluzivním zastoupení vlastníka nabízím k prodeji opravdu zajímavou investiční příležitost v podobě spoluvlastnického podílu na atraktivních, velkých a ucelených pozemcích nedaleko Kladna, Slaného a Kralup nad Vltavou. Majorita pozemků se nachází v oblasti s kvalitní zemědělskou půdou a bohatou zemědělskou tradicí v katastrálním území Kamenný Most, kde se půda prodává minimálně a vlastníci si ji dlouhodobě drží. Zbytek pozemků pak v sousední obci Zvoleněves.

Celková výměra pozemků, na kterých se podíly nachází je skoro 30 hektarů. Výše prodávaného podílu odpovídá přibližně 7,3 hektaru.

Atraktivitu nabídky podporuje skutečnost, že část pozemku parc. č. 450 se nachází dle platného územního plánu v ploše pro rezervu bydlení. Více viz přiložený obrázek.

Na pozemcích je uzavřena platná pachtovní smlouva.

Nenechte inflaci požírat Vaše peníze, obzvláště v této nejisté době a ochraňte je investicí do zemědělské půdy. Investujte do komodity, jejíž cena neklesala ani v dobách světové finanční krize v roce 2008. Tvrzení, že hodnota zemědělské půdy v čase neklesne podporuje také hodnota půdy například v Rakousku či Německu, kde je stále průměrná hodnota půdy oproti České republice dvojnásobná.

V kú Kamenný Most najdete pozemky na LV 486, kde předmětem prodeje je podíl ve výši ¼ na pozemcích o celkové výměře 285 615 m2, což vlastnicky představuje výměru 71 404 m2.

V kú Zvoleněves najdete pozemky na LV 230; LV 531; LV 532; LV533, kde předmětem prodeje je podíl na pozemcích o celkové výměře 9 349 m2, což vlastnicky představuje výměru 1 931 m2.

Celková výměra nabízené půdy je 73 335 m2.

Prodávající si vyhrazuje právo v případě více zájemců prodat pozemky nejvyšší nabídce.

V případě zájmu či dotazů mě neváhejte kontaktovat!

Hledáte však něco jiného? Zajímá Vás investice do zemědělské půdy? Chcete znát hodnotu Vašich zemědělských nemovitostí? Máte nevýhodně nastavenu pachtovní smlouvu? Zemědělské půdě se věnuji 10 let, neváhejte se proto na mne nezávazně obrátit zde nebo prostřednictvím mých webových stránek www.tomasvalka.cz a rád Vám pomohu.

Cena
3 181 308 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Kamenný Most
Plocha nemovitosti
73335 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Tomáš Válka

Ing. Tomáš Válka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských půd v Kamenném Mostě.

Podobné nabídky