Prodej rodinného domu, Opava, Bílovecká, 150 m2 (ID: 1516772)

Bílovecká, Opava


5 970 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 451 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Opavě

Popis

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v oblíbené lokalitě Opavy, konkrétně v části Kylešovice. Tento prostorný dům je ideálním řešením pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s možností vícegeneračního využití nebo jako příležitost pro investici s potenciálem pronájmu.

Dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, které poskytují dostatek soukromí a prostoru pro každého člena rodiny. V přízemí se nachází byt 3+kk, který zahrnuje prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní, útulnou pracovnu, ložnici, praktickou koupelnu s toaletou, komoru pro uskladnění potravin či jiných potřeb a přímý vstup do sklepa, který nabízí další úložný prostor.

V patře se můžete těšit na byt 2+1, který disponuje vlastní kuchyní, obývacím pokojem, velkou komorou, ložnicí a koupelnou s toaletou. Z patra je rovněž přístup na prostornou půdu a na terasu, která je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Celý dům je podsklepený a vytápění je zajištěno pomocí kondenzačního plynového kotle. Ohřev vody je možný plynem nebo elektřinou, přičemž je zde instalován i systém solárních panelů pro ekonomičtější a ekologičtější provoz.

Součástí nemovitosti je také studna a zahrada, která obklopuje dům a poskytuje dostatek prostoru pro zahradničení, relaxaci nebo rodinné aktivity.

Neváhejte a domluvte si prohlídku, abyste si mohli tento dům prohlédnout na vlastní oči. Těšíme se na Vaši návštěvu a jsme připraveni odpovědět na všechny Vaše dotazy. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Cena
5 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Bílovecká, Opava
ID
130595
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
124 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
714 m2
Plocha zahrady
590 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Vodovod, Studna

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Pospíšil

Jiří Pospíšil

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Opavě.

Podobné nabídky