Prodej ubytování, Jevišovka, 240 m2

Jevišovka


10 800 000 Kč
HYPOTÉKA od 51 470 Kč /měs.

(+ provize, včetně veškerého právního servisu)


Regionální dodavatelé v Jevišovce

Popis

Tento krásný penzion nabízí stylové ubytovaní v soukromý ve vesničce Jevišovka, která se nachází blízko vinařské oblasti Pálava a Novomlýnských nádrží se spoustou cyklotras a dobrého vína.

V přízemí je plně vybavená společenská místnost s barem, kuchyní, vinným sklepem, dětským koutkem, venkovní terasou s posezením.

Ubytování je pro 19 osob.
Najdete zde sedm ložnic, tři vybavené kuchyňské kouty, dva obývací pokoje, pět koupelen se sprchovým koutem a toaletou i dvě samostatné toalety.
Ve spodní části se nachází sklepní kóje s držáky na kola.

Venkovní prostor nabízí velkou oplocenou zahradu se zapuštěným bazénem, zastřešenou osvětlenou terasu s posezením, ohniště, venkovní gril a také spoustu prostoru pro dětské vyžití v podobě houpačky, skluzavky, trampolíny, nebo pískoviště.

Parkování je možné v areálu objektu.

Topení zajišťuje elektrokotel, solární panely ohřev vody.

Okolí:
Možnost koupání ve vodní nádrži Nové Mlýny, Mušovská, Riviéra Mikulov nebo také Aqualand Moravia.

Výlety: Lednicko-valtický areál, Apollonův chrám, Minaret, Janův hrad, Rendezvous, Belvedér, Hraniční zámek, Křivé jezero, Liščí vrch, Sirotčí Hrádek, Děvín, Dívčí Hrady, CHKO Pálava, zámek v Lednici. Zámek, obří sud a vinařská expozice v Mikulově.

Penzion se nachází na in-line stezce a cyklotrase spojující Znojmo, Valtice a Vídeň v těsné blízkosti známých cyklozastávek U Čápů a U Vodnice. Obec Jevišovka leží při soutoku říčky Jevišovky s Dyjí při železniční trati Znojmo-Břeclav.

Regionálními cyklostezkami i mezinárodními cyklotrasami je protkána celá tato oblast. K nejoblíbenějším patří vinařské stezky. Jevišovka se dokonce pyšní i upravenou in-line stezkou dlouhou 6 km.

Cena
10 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize, včetně veškerého právního servisu
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Jevišovka
ID
2024017
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Peter Blaškovič

Peter Blaškovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Jevišovce.

Podobné nabídky