Prodej činžovního domu, Horní Stropnice, 496 m2 (ID: 1517410)

Horní Stropnice


14 368 556 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 68 476 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Horní Stropnici

Popis

Nabízím k prodeji bytový dům v obci Horní Stropnice. Nabízím velmi zajímavou investiční příležitost v krásné krajině přírodního parku Novohradské hory.

Jedná se o 4 podlažní objekt se 6 byty – 4 byty mají dispozici 3+1 a výměru 86m2, 1 byt dispozici 3+1 a výměru 92m2 a 1 byt dispozici 2+1 a výměru 60m2. Na každém podlaží se nachází 2 byty. V přízemí domu se nacházejí sklepy pro každý byt, 4 garáže a společná kotelna – je zde nový kotel na dřevoplyn ATMOS s energickou třídou A+, díky tomuto způsobu vytápění je dosaženo velmi nízkých nákladů na topení.

V domě jsou vyměněna okna za plastová, provedeno kompletní zateplení fasády a výměna střešní krytiny.

Obec Horní Stropnice se nachází v malebné krajině přírodního parku Novohradské hory – nově objevované místo plno zajímavých turistických a cyklistických tras. Obec se nachází jen 8km od Nových Hradů. V obci žije 1.500 obyvatel a vyznačuje se bohatou občanskou vybaveností. Byty mohou být používány pro klasické trvalé bydlení, ale také mohou být druhým domovem pro zájemce, kteří mají rádi aktivní trávení volného času v krásné krajině.

V případě, že vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Zodpovím vaše dotazy a zajistím prohlídku nemovitosti. Mohu vám pomoci i se zajištěním financování.

Cena
14 368 556 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Horní Stropnice
ID
00055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
520 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
496 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Ladislav

Petr Ladislav

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Horní Stropnici.

Podobné nabídky