Prodej chaty, Bedřichov, 150 m2

Bedřichov


14 500 000 Kč
HYPOTÉKA od 69 103 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Bedřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení klienta vám tímto nabízíme rekreační objekt s naprosto unikátním umístěním - přímo na sjezdovce v Bedřichově v Jizerských horách s krásným výhledem. Nemovitosti v této části obce se nabízejí k prodeji jen výjimečně.

Hodinu jízdy autem ze severovýchodního okraje Prahy prodáváme pozemek o velikosti téměř 1500 m² s dobře udržovaným domem, napojeným na obecní vodovod, s vlastním vrtem na vodu a funkčním septikem.
Částečně zrekonstruovaný dům o užitné ploše 149 m² má dálkově ovládané elektrické vytápění, v části objektu je i podlahové vytápění. Dalším zdrojem tepla jsou krbová kamna Haas&Sohn. Výrobu TUV zajišťují elektrické ohřívače, vaření v kuchyni probíhá na PB bombách umístěných v suterénu. Kuchyňská linka je vybavena všemi spotřebiči vč. myčky. Dostatek úložných prostor je kromě domu i v prostorné garáži a dalších vedlejších stavbách umístěných na udržovaném pozemku rámovaném vzrostlými dřevinami, které zaručují soukromí i přes bezprostřední blízkost sjezdových tratí.
V přízemí objektu se kromě zádveří, koupelny, WC a kuchyně s jídelním koutem dále nachází hlavní obytná místnost a dětský pokoj/ ložnice. Po schodišti je následně přístupné první patro s centrální chodbičkou vedoucí do dalších dvou samostatných ložnic.
Objekt je způsobilý k okamžitému užívání. Časem pak případně může být dobrým základem pro rekonstrukci na moderní objekt se současným komfortem dle aktuálních technologických možností, při respektování požadavků úřadů na tvarové řešení v dané lokalitě.

Dům je přístupný po místní komunikaci ve správě obce.

Bedřichov je velmi dobře dopravně dostupným nástupním místem mnoha nejen turistických tras, ale přímo rájem na zemi pro běžce, běžkaře a cyklisty, kteří zde najdou bezpočet tras pro své vyžití. Centrum konání mnoha sportovních akcí oblastního, celorepublikového i světového významu. Ideální pro rodiče s dětmi.

V blízkosti se dále nachází známé horské středisko Hrabětice/ Severák, kde naleznete 11 lyžařských vleků, sjezdovky jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilejší lyžaře. Samozřejmostí jsou i půjčovny sportovního vybavení. Dalším snadno dosažitelným střediskem je Tanvaldský Špičák a Josefův důl. V létě pak v místě oceníte širokou nabídku půjčoven kol, elektrokol, koloběžek, jízdárnu. Nedaleko od objektu se nachází lanový park a bobová dráha.

S financováním nákupu vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté.

Pro více informací či sjednání termínu prohlídky nás prosím neváhejte kontaktovat.

Nejsme jen další realitní kancelář, jsme kouzlohor.cz®

Cena
14 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Bedřichov
ID
BED1746
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
83 m2
Plocha nemovitosti
1478 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Bedřichově (okr. Jablonec nad Nisou).

Podobné nabídky