Prodej domu, Jablonec nad Nisou, Karolíny Světlé, 280 m2

Karolíny Světlé, Jablonec nad Nisou


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně u makléře)


Regionální dodavatelé v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Příběh je dnes módní hledat úplně za vším. V klidné vilové čtvrti v Jablonci, dříve nazývané Bellevue, se ale nachází prvorepubliová vila, která příběh doopravdy má.

Ve 30. letech minulého století, kdy už byly zapomenuty hrůzy první světové války, město opět prosperovalo a rozmach z přelomu století pokračoval. Podnikatel Theodor Herter, který zbohatl na obchodu s uhlím a dalšími palivy, se rozhodl pro svou dceru a zetě vystavět dům na tehdy i dnes prestižní adrese. Díky práci architekta a šikovných řemeslníků vznikla vila, které byla dostatečně reprezentativní pro přijímání návštěv, ale zároveň příjemná k žití. Dodnes překvapuje svou dokonale navrženou dispozicí i řadou technických prvků. Dům měl štěstí i na poválečné majitele, kteří jej pečlivě opečovávali - včetně unikátních dokumentů, mezi nimiž najdete původní smlouvy, faktury, dodací listy, výkresů apod.

My vám nyní nabízíme možnost stát se součástí příběhu tohoto krásného domu a napsat novou kapitolu v jeho šťastné existenci.

Klidná vilová zástavba, vzrostlé rostliny v zahradě, které pamatují původní vlastníky a lákají k posezení, přímý výhled na panorama města i Ještěd. Pokud hledáte místo k bydlení nebo prostory pro vaše podnikání, např. ordinace, advokátní kancelář apod. (vzhledem k velikosti a členění objektu ideální ke kombinaci bydlení i komerčního využití), pak toto je ta správná nemovitost pro vás. Dům je napojený na všechny inženýrské sítě, celoročně dobře přístupný, s garáží na vlastním pozemku.

Sjednejte si s námi termín prohlídky a nechte na sebe dýchnout atmosféru interiéru zařízeného původním nábytkem, koberci, dveřmi, svítidly a dalším dobovým vybavením.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně u makléře
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Karolíny Světlé, Jablonec nad Nisou
ID
JBC1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
280 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
900 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

REALITNÍ KANCELÁŘ KOUZLOHOR.CZ®

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů v Jablonci nad Nisou.

Podobné nabídky