Prodej rodinného domu, Aš - Kopaniny, 256 m2 (ID: 1517530)

Aš - Kopaniny, okres Cheb


5 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Aši

Popis

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům, který je skutečnou srdeční záležitostí samotného majitele. Tento dům vás nadchne nádherně udržovanou zahradou s dvěma malebnými jezírky. Prostorná nemovitost se rozprostírá v obci Kopaniny, pouhých 6 km od města Aše. Dům má dvě nadzemní podlaží (včetně podkroví), což z něj činí ideální komfortní a prostorné bydlení. Díky své dispozici se dá velmi dobře využít jako dvougenerační.
V současné době je dům pronajímán, což zajišťuje okamžitý příjem pro nového majitele. Nemovitost není v záplavovém území, je plně oplocena a má svou vlastní příjezdovou cestu s velkou ocelovou bránou na dálkové ovládání. Za ní se nachází rozsáhlé nádvoří a dvougaráž cca 45 m² taktéž na dálkové ovládání.. Dům je podsklepený a v zadní části objektu sousedí s rekreační chalupou s vlastním přístupem majitele. Co spojuje tyto dvě stavby, je kopaná studna (9 m) a jímka o obsahu 11 kubíků (zapsáno věcné břemeno užívání).
PP (82 m²) zahrnuje společenskou místnost (43 m²), zázemí s kuchyňkou a sociálním zařízením, kotelnu/technickou místnost, sklípek, chodbu a schodiště
1. NP. (127 m²),  které disponuje kuchyní, jídelnou, obývacím pokojem, ložnicí, sociálním zařízením, zimní zahradou, chodbou a spíží.
2. NP (84 m²) nabízí dispozici 3+1/mezonet a zahrnuje zádveří, spíž, vstupní chodbu, kuchyň, obývací pokoj, koupelnu s velkou rohovou vanou a společným WC, ložnici, pokoj a schody do pokoje na půdě (55 m², stavebně upravená, situovaná SV, nejvyšší bod 1,93 m).
Dům je vytápěn tepelným čerpadlem voda-vzduch, které je umístěno v 1. PP spolu s bojlerem pro ohřev vody. Rozvody elektriky jsou v mědi, zateplení 10 cm polystyrenem. Majitel je vlastníkem všech nemovitostí včetně jejich pozemků a jezírek, i zadní novostavby a víceúčelové dřevostavby s garážemi. Při realizaci prodeje dojde k zaměření, zákresu a vložení na KN dle vyznačení na fotografii. K zadním domům je samostatná příjezdová cesta.
Vše se nachází v blízkosti frekventovaného hraničního přechodu do Německa, ideálního pro práci v SRN. Okolí tvoří příjemná zástavba rodinných domů a malebná příroda, která poskytuje skvělé možnosti pro procházky a relaxaci. Využijte jedinečnou příležitost komfortního bydlení s výhodami přeshraničního spojení. Výborná restaurace je na dosah. Veškerá občanská vybavenost je v nedaleké Aši.
Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro pohodlné bydlení i výhodnou investici. Kontaktujte nás pro více informací ..

Cena
5 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Aš - Kopaniny, okres Cheb
ID
00015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
256 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
503 m2
Plocha nemovitosti
1300 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Stanislava Vondráková

Stanislava Vondráková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Aši.

Podobné nabídky