Prodej rodinného domu, Libiš, Husova, 170 m2

Husova, Libiš


8 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 42 844 Kč /měs.

(Při rychlém jednání možná sleva)


Regionální dodavatelé v Libiši

Popis

Nabízíme k prodeji hezký rodinný dům s terasou o dispozicí 6+1 o podlahové ploše 170 m² na vlastním pozemku o celkové výměře 278 m².
Pokud se chcete projít domem a ihned zjistit dispozice jednotlivých místností a skutečný stav nabízené nemovitosti, klikněte na 3D virtuální prohlídku. Dům byl kompletně zrekonstruován a nabízí veškerý komfort moderního bydlení.
Kompletní rekonstrukce zahrnuje vnější i vnitřní části domu, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a nové topení. V roce 2022 provedeny - venkovní úpravy, nová plastová okna, rozvody elektřiny, vody, zateplení domu /10 cm polystyren/, střecha zateplena vatou.
Přízemí- chodba, kuchyně /nový majitel si může zvolit kuchyňkou linku na míru, dle jeho výběru/, obývací pokoj, ložnice popř. pokoj pro hosty, pracovnu a moderní vybavení koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletou, vchod do sklípku kde se nachází kotel a hlavní vodoměr. Ve všech obytných místnostech jsou položeny vinylové podlahy.
V druhém patře se nachází šatna, další toaleta a dvě ložnice, z nichž jedna má vlastní vstup na lodžii. Chodba v patře poskytuje dostatek místa pro vestavěné skříně a na druhé straně vstup na zastřešenou prostornou terasu. K dispozici je také vytápěná garáž ( 22m² ) pro jeden automobil s dálkovým elektrickým i manuálním ovládáním vrat. Další parkovací místa jsou k dispozici na vydlážděném prostoru před garáží. Nabízí se však i možnost prostor před domem zatravnit a vytvořit tak příjemnou zahradu, včetně solárního osvětlení. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel, příprava na tepelné čerpadlo. Energeticky efektivní opatření mohou být zdůrazněna pro zájemce o úsporné bydlení.
Zastřešená terasa a lodžie na druhém patře pro odpočinek a venkovní aktivity. Dům je možno užívat jako dvougenerační.
Část kupní ceny této nemovitosti je s možností převzetí stávajícího úvěru ve výši cca 6 800 000,-Kč (úroková sazba 4.39%s platností do 25.3.2032). Převzetí úvěru zajistíme na míru pro klienta.
Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.
Obec Libiš nabízí veškerou základní občanskou vybavenost, jako je základní a mateřská škola, TJ Sokol, úřad, pošta a prodejna potravin. Pokud potřebujete více možností, můžete se vydat do nedalekých Neratovic, kde najdete veškeré další služby. Libiš je dobře dostupná do Prahy - jízda autem k hypermarketu Globus v Čakovicích zabere přibližně 20 minut. Můžete také využít veřejnou dopravu, jako je vlak nebo autobus, protože Neratovice jsou propojeny s pražským systémem integrované dopravy. Strategické místo s dobrou dostupností do Prahy v klidné oblasti obce Libiš, okres Mělník.
Pokud hledáte prostorné bydlení mimo ruch Prahy, ale s rozumnou dojezdovou dobou do centra, pak je tato nemovitost ideální volbou.

Cena
8 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při rychlém jednání možná sleva
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Husova, Libiš
ID
00123
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
170 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
146 m2
Plocha nemovitosti
278 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Stanislava Vondráková

Stanislava Vondráková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Libiši.

Podobné nabídky