Pronájem kanceláře, Praha - Smíchov, Kmochova, 216 m2

Kmochova, Praha 5, Smíchov


76 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Toužíte po novém krásném novém nadstandardním prostoru pro vaši firmu či ordinaci o ploše 187 m2, s terasou 20 m2, skladem 9 m2 v projektu Holečkova House?
Holečkova House od společnosti SATPO navazuje na rezidenční projekt Sacre Coeur 2, nachází se v jižním svahu pod pražským Petřínem v těsné blízkosti parku Sacre Coeur, mezi ulicemi Holečkova a Kmochova.

Komerční prostor má reprezentativní charakter a splňuje veškeré předpoklady pro obchodní a podnikatelské aktivity. Je vhodný jako sídlo firmy, kancelářské prostory a nebo po úpravě jako ordinace, či zubní praxe apod. Samozřejmostí je čipový a kamerový systém, bezpečnostní dveře, dostatečný počet parkovacích stání (1x venkovní, 4x vnitřní), skladové prostory, bezbariérové prostředí.
Komerční prostor je možné viditelně označit světelnou reklamou z ulice Holečkova na domě mezi domem Sacre Coeur II a Holečkova House i z ulice Kmochova.

Vytápění je zajištěno podlahovými konvektory a dalšími otopnými tělesy. Ohřev teplé vody probíhá v lokálních elektrických ohřívačích. Chlazení prostorů kanceláří je zajištěno pomocí chladivových jednotek v kazetovém nebo nástěnném provedení. Větrání kanceláří čerstvým vzduchem zajištěno i pomocí VZT jednotky. U předpokládaných pracovišť jsou umístěny podlahové krabice se zásuvkami, na stěnách provozní zásuvky. Připojení jednotek je navrženo pomocí optického kabelu, připravena je prostorová rezerva pro slaboproudý rozvaděč, s možností aktivace připojení k internetu a využití služeb poskytovatele (data, hlasové služby, atd.).V kancelářích jsou zářivková svítidla. Každá administrativní jednotka má vlastní měřiče spotřeby všech energií (voda, elektřina, teplo pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody). Distribuce tepla je zajištěna tepelným výměníkem.
Kuchyňka je vybavena pracovní plochou s vestavěným nábytkem, lednicí, mikrovlnou troubou a myčkou. Prostor je možno pronajmout i včetně kancelářského nábytku na fotografiích nebo může být vyklizen. Nájemce si může upravit dispozice prostoru a vytvořit více místností. Na toaletách kvalitní velkoformátový obklad, sanitární zařízení Villeroy & Boch. Okna jsou z hliníkových profilů s izolačním sklem.
Zálohy na všechny služby (vyjma internetu a elektrické energie) jsou 14 000 Kč.

Holečkova House představuje prémiový charakter až do nejmenšího detailu. Jestli hledáte skutečně příjemné a komfortní pracovní prostředí v blízkosti centra města a s dobrou dopravní dostupností, zvu Vás na prohlídku.

Zastávka autobusu MHD 1 min, tramvaj a metro 5 min, park Sacre Coeur 3 min, obchodní centrum Nový Smíchov 3 min, škola, školka, zájmové kroužky 3 min

Cena
76 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Kmochova, Praha 5, Smíchov
ID
23495
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
216 m2
Patro
1. z 8
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
216 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika Jurášková

Monika Jurášková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 5.

Podobné nabídky