Prodej bytu 2+kk, Plzeň, Hradišťská, 79 m2 (ID: 1517902)

Hradišťská, Plzeň


5 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 27 165 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Bydlení v Plzni na Slovanech nabízí hned několik výhod. Skvělá dopravní dostupnost a občanská vybavenost, spousta parků a zelně, nespočet možností ke sportovnímu vyžití, blízkost přírody, historie i kultura, to vše definuje tuto oblíbenou plzeňskou čtvrť.

Nabízíme k prodeji hezký byt 2+kk v podkroví (4. NP) hezky udržovaného domu (rok výstavby 2008) v ulici Hradišťská, v Plzni na Slovanech. Byt disponuje rozlohou 79 m2 a pyšní se opravdu krásným výhledem do dalekého okolí. K bytu náleží balkon, na který je vstup z hlavní obývací místnosti. Praktickým místem pro ukládání věcí je prostorný sklep, nacházející se ve spodním podlaží domu.

Byt je ve velmi dobrém stavu a prodává se částečně vybaven. Zařízení bytu je vkusné a nadčasové.

Vytápění je zde zajišťováno ústředním dálkovým topením.

V okolí domu najdete vše potřebné. Lokalita je plně občansky vybavená – najdete zde školy, školky, obchody, úřady, restaurace, nejrůznější služby i lékařskou péči. Tato lokalita je také dobře dopravně dostupná, jen pár minut pěší chůzí se nachází tramvajová zastávka. Pohodlně se tak dostanete do centra Plzně i do okolních částí města.

Čtvrť Slovany nabízí množství zelených ploch a parků, například Park Homolka nebo Park Chvojkovy lomy, které jsou ideální pro procházky, sport a relaxaci. Kromě městských parků jsou v okolí i přírodní rezervace a turistické stezky, což je ideální pro milovníky přírody a outdoorových aktivit. V blízkosti jsou také sportovní centra, tělocvičny, plavecký bazén a různé sportovní kluby, což poskytuje mnoho možností pro aktivní životní styl.

V Plzni určitě najdete vše, co k příjemnému bydlení potřebujete!

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Hradišťská, Plzeň
ID
0691
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Plzni.

Podobné nabídky