Prodej bytu 1+kk, Písek - Pražské Předměstí, Kollárova, 45 m2

Kollárova, Písek, Pražské Předměstí


4 590 000 Kč
HYPOTÉKA od 21 875 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Písku

Popis

Prodej kompletně rekonstruovaného, moderně zařízeného bytu o dispozici 1+kk a velikosti 45,24 m², v 3.NP bytového domu v ulici Kollárova, Hradec Králové. Příslušenstvím bytu je komora o velikosti 3,81 m² nacházející se na patře.


Byt o podlahové ploše 41,43 m² se nachází v 3. NP. a prošel kompletní rekonstrukcí v březnu letošního roku. Rekonstrukce zahrnovala novou elektroinstalaci, podlahy, koupelnu včetně sanity, kuchyň na míru včetně vestavěných spotřebičů, designové osvětlení.


V bytě jsou dřevěná okna s izolačními trojskly a venkovními hliníkovými žaluziemi. Velmi nízké náklady na bydlení. Okna jsou orientována jihozápadním směrem. Koupelna v moderním designu se sprchovým koutem. Kuchyň včetně vestavěných spotřebičů, pračka s integrovanou sušičkou.

Bytový dům svým obyvatelům zajišťuje komfortní bydlení v klidné lokalitě, s veškerou občanskou vybaveností v místě. Možnost parkování v garáži pod domem.


Prodej této nemovitosti zajišťuje licencovaný realitní makléř - státní norma licence ČSN EN ISO/EIC 17024, číslo certifikátu 213.

Cena
4 590 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Kollárova, Písek, Pražské Předměstí
ID
007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
45 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Šubrt

Michal Šubrt

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Písku.