Prodej rodinného domu, Praha - Dejvice, Fragnerova, 182 m2

Fragnerova, Praha 6 - Dejvice


24 500 000 Kč
HYPOTÉKA od 116 760 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům na sídlišti Baba v Praze 6 - Dejvicích. Dům byl postaven v r. 1985 v zástavbě rodinných domů, jedná se o velice klidné místo, kde není průběžná komunikace.
Dům je třípodlažní, celková výměra pozemku činí 229 m², z toho zastavěná plocha 138 m², zahrada 91 m², podlahová plocha 230 m², užitná plocha 182 m². Dům je s dispozicí 5+1 a samostatnou garsoniérou v suterénu, se dvěma lodžiemi, terasou s pergolou, prádelnou, dvěma koupelnami a třemi WC, technickou místností a rozlehlou garáží. Vstup do domu je z ulice přes malou předzahrádku, ze zádveří je vstup vpravo do garáže, která je postavena mimo půdorys domu až ke komunikaci, vlevo se nachází vstupní chodba vedoucí do schodišťové haly. Z ní je vstup do kuchyně s jídelnou, na samostatné WC a do obývacího pokoje s lodžií, která je orientovaná do zahrady. Po schodišti lze sestoupit do suterénu, který je z důvodu svažitosti pozemku v zadní části nad úrovní zahrady. V suterénu se nachází technické zázemí domu (velká prádelna, technická místnost – sklep), WC, koupelna se sprchovým koutem, komora a velká obytná místnost s výstupem do zahrady.
V 1. patře se ze vstupní haly vstupuje do koupelny, WC, šatny a čtyř ložnic, z nichž jedna má přístup na lodžii opět orientované do zahrady.
Dům je v dobrém stavebně technickém stavu úměrnému svému staří, vertikální konstrukce zděné, podlahy betonové. Okna dřevěná s vakuovými dvojskly, vytápění je centrální s plynovým kotlem. Střecha plochá, lepenkové pásy s oplechováním, střešní krytina na garáži taktéž lepenkové pásy s oplechováním.
Stavba je napojená na všechny inženýrské sítě – vodovod, kanalizace, elektřina a plyn. Rekonstrukce inženýrských sítí v ulici proběhla před 6 lety.
Autobusová zastávka (linka č.216) je vzdálena cca 250 m, v sídlišti je školka, dětské hřiště s třemi hřišti na míčové hry a skate parkem. Prodejna Albert, kavárna/cukrárna a 2 restaurační zařízení jsou vzdáleny cca 1 km. Ve vzdálenosti pouhých 50 m od domů se nachází Přírodní park Šárka.
Autobusové spojení – linka č.131 na stanici metra Hradčanská a Bořislavka, linka č.216 na stanici metra Bořislavka.

Cena
24 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Fragnerova, Praha 6 - Dejvice
ID
0245
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
182 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
138 m2
Plocha nemovitosti
229 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Pavel Beran

Ing. Pavel Beran

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6.

Podobné nabídky