Prodej rodinného domu, Jílové u Prahy - Studené, 80 m2

Jílové u Prahy, Studené


24 997 000 Kč
HYPOTÉKA od 119 128 Kč /měs.

(za nemovitost)


Regionální dodavatelé v Jílovém u Prahy

Popis

Prodej usedlosti uprostřed vlastní krásné přírodní lokality o 15 607 m² poblíž Prahy

Nabízíme částečně zrekonstruovaný statek z roku 1870 v lese v údolí na vlastních pozemcích, kterým protéká potůček. Dům nabízí naprosté soukromí, téměř samotu, nedaleko civilizace s veškerou občanskou vybaveností v podobě města Jílové u Prahy. Současní majitelé zde chovají zvířata a včely, potůček nabízí potenciál pro jezírko. Okolní vlastní les vytváří nejen krásné místo pro život, ale je i zásobou dřeva pro vytápění domu, který vyhřívají krbová kamna.
Vodou je dům zásobený z vlastní vrtané studny a je k dispozici i sezónní vodovod.

Budovy usedlosti tvoří tvar U, který má rozměry 26m x 14m. Zastavěná plochy usedlosti je 350 m². Část budov usedlosti je po rekonstrukci a část v dobrém stavu, čekajícím na váš záměr, jak byste tu chtěli žít.

Dispozice obývané části je 3+kk. V přízemí je hala se schodištěm do prvního patra, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. V prvním patře je jeden pokoj, po jehož stranách jsou prostory používané jako půdní, ale je možné celý prostor prvního patra přestavit na obytný.
Z původních hospodářských budov jsou úložné prostory a velká stodola je připravena na rozšíření obytného prostoru. Samostatně stojící budova slouží jako garáž pro tři vozidla.

Budovy jsou technicky v dobrém stavu, cihlové, část směs cihla a kámen, dřevěné krovy, opravdu bytelné dvojité stropy, zdi 45 cm cihla, sklepy 80 cm kameny, pálené tašky na střeše.
Současný majitel ve stodole, která navazuje na dům, zesílil základy a vystavěl z jedné strany nové obvodové zdi a udělal další přípravy, tak aby se celá velká stodola dala předělat na bydlení.

Obec bude během léta rekonstruovat příjezdovou komunikaci.

V minulosti se v okolí Jílového těžilo zlato. Na pozemku je vstup do jednoho z bývalých zlatých dolů. Zlatonosná půda prospívá i stromům a rostlinám a tak se v této usedlosti ocitáte ve vzrostlém lese navzdory tomu, že některé části byly před pár lety vykáceny.
K usedlosti lze přikoupit další pozemky.

Nedaleké město Jílové u Prahy (5 min autem) nabízí nejen zdravotní středisko, zastávku autobusů do Prahy, školku, základní školu, základní uměleckou školu, sokolovnu, supermarkety Billa a Norma, ale i příjemnou restauraci a kavárnu na náměstí.

Hledáte-li místo, kde můžete žít na samotě, a přitom nedaleko velkoměsta, tak se ozvěte.
Genius loci tohoto místa musíte zažít.

Z důvodu, že před zadáním do inzerce nebyl k dispozici platný PENB, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do jeho předložení zařazena do energetické třídy G.

Cena
24 997 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Jílové u Prahy, Studené
ID
1932739916
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
15607 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Večeřová

Kateřina Večeřová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jílovém u Prahy.

Podobné nabídky