Prodej chaty, Zdíkov, 40 m2

Zdíkov


1 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 293 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Zdíkově

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost v podobě prodeje krásné zahrady s 2 chatkami a zahradním domkem s dílnou a udírnou ve Zdíkově. Nechybí zde ani zapuštěný bazén a skleník. Celková plocha pozemku činí 673 m2, což umožňuje dostatek prostoru pro relaxaci i pěstování plodin ve vaší vlastní zahradě. Obě chatky mají přístup k pitné vodě z hluboké vrtané studny, což zajišťuje dostatek vody i pro napuštění bazénu nebo zalévání zahrady. Ideální podmínky pro relaxaci vícegenerační rodiny, či party přátel.
Svažitá zahrada je pečlivě udržovaná, rozdělená pomocí terasovitých ploch a vegetace na různá zákoutí jak pro odpočinek, tak pro okrasné i užitkové rostliny. Navíc poskytuje nádherný výhled do krajiny. Díky obecní vodě a kanalizaci přivedené na pozemek máte možnost přístavby a úpravy chaty pro pohodlné celoroční užívání.
Horní chata se skládá ze dvou menších ložnic a uzavřené verandy s kuchyňskou linkou včetně lednice, MVT, televize a jídelního koutu s pohovkou, kde se pohodlně nají celá rodina. Ohřev vody zajišťuje průtokový ohřívač. Samostatné WC s umyvadlem je přístupné z ložnice i ze zahrady a je napojeno na obecní kanalizaci. U WC je menší skládek.
Spodní chata je novější a disponuje ložnicí s manželským lůžkem a zastřešenou terasou s kuchyňským koutkem včetně jídelní sestavy. Je zde pevné spaní pro 2 osoby a samostatné WC s umyvadlem. Voda i elektřina je do chatky zavedena a i zde je lednice. Odpad je sveden do jímky.
Pro domácí kutily je postaven zahradní domek s dílnou, skladem nářadí a udírnou.
Přístup na pozemek je z obou stran, včetně vjezdů a možnosti parkovat na zahradě.
V obci Zdíkov je pošta, knihovna, lékař, dva obchody a dvě hospůdky. Bohaté kulturní vyžití -různé koncerty, Středověké slavnosti, pouť. Další občanská vybavenost je v 6 km vzdáleném Vimperku.
V blízkosti atraktivní výletní části Šumavy - Zadov, Javorník, Nové Hutě, Horská Kvilda, kde je veškeré zázemí jak pro letní, tak zimní sporty, ale zejména krásná příroda.
Nechte se okouzlit nádhernou atmosférou této nemovitosti a začněte si užívat klidného života v přírodě.

Cena
1 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Zdíkov
ID
N07399-1
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
673 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Hana Nývltová

Hana Nývltová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Zdíkově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky