Prodej rodinného domu, Troskotovice, 101 m2 (ID: 1518900)

Troskotovice, okres Brno-venkov


7 490 000 Kč
HYPOTÉKA od 35 695 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Troskotovicích

Popis

Objevte váš nový domov umístěný v samém srdci jižní Moravy, nedaleko od Pálavských vrchů, vinných sklepů a Mušovských jezer. Čeká na vás rodinný dvojdům v malebném městysi Troskotovice v okrese Brno - venkov.

Stavba rodinných domů 4+KK o podlahové ploše 101,3 m² ve standardu "mimořádně úsporná stavba kategorie A" je připravena k nastěhování. Už nyní můžete začít každý den v této vinařské obci na jižní Moravě v mimořádně úsporném domě. Při výstavbě je kladen důraz na co nejmenší provozní náklady, proto je podlahové vytápění zajištěno kvalitním tepelným čerpadlem a větrání zajišťuje systém centrální rekuperace.

Parametry domů:

Celková plocha pozemku: 365 m²
Zastavěná plocha domu: 118,9 m²
Podlahová plocha domu: 101,3 m²
Plocha terasy: 15,9 m²
Úložný prostor na půdě: přibližně 30 m² , přístupný z technické místnosti
Plocha dvou parkovacích stání: 34,8 m²
Energetické parametry domu - mimořádně úsporná. Třída energetické náročnosti "A" (mimořádně úsporná) 74,6 kWh/(m² x rok), viz PENB štítek níže.

Troskotovice vás okouzlí svým neopakovatelným půvabem a nádhernou přírodou. Tato lokalita nabízí skvělé příležitosti pro sportovní a kulturní zážitky. Zároveň není problém se odsud snadno dostat i do většího města – stačí krátká jízda autem a do 25 minut jste v Brně.

Lokalita
Troskotovice jsou umístěny v atraktivní lokalitě, která poskytne svým obyvatelům ideální výchozí bod pro každodenní dojíždění do práce i pro volnočasové aktivity. Z administrativního hlediska se městys Troskotovice nachází v jižní části okresu Brno-venkov, a na severu je napojena na rychlostní silnici D52, která směřuje přímo do Brna. Pokud se ale vydáte opačným směrem, během několika málo minut se ocitnete uprostřed CHKO Pálava, kde vás ihned uchvátí krajina a atmosféra tohoto malebného místa.

Brno: 25 minut jízdy autem
Pohořelice: 10 minut jízdy autem
Znojmo: 25 minut jízdy autem
Vídeň: 70 minut jízdy autem

Kromě toho nabízejí Troskotovice i ideální prostředí pro klidný a pohodový život. Pro více než 700 trvalých obyvatel je zde k dispozici obecní úřad, knihovna, praktický a zubní lékař, hasiči, fotbalový klub a další. Pro nákupy můžete navštívit COOP Jednotu. Pro nejmenší občánky je připravena mateřská škola a starší děti mohou navštěvovat místní základní školu. Společenský život v Troskotovicích je také živý a v průběhu roku se zde konají různé kulturní události.

Dům je v té nejlepší lokalitě Jižní svahy. Jde o mírný jižní svah přímo nad dětským hřištěm zcela mimo ruch hlavní silnice pro vaše pohodové a klidné bydlení. Dům je ideálně otočen ke světovým stranám - odpoledne si užíváte na terase hřejivé západní slunce a ráno vás mohou budit první sluneční paprsky z východu.

Cena
7 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Troskotovice, okres Brno-venkov
ID
00003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
101 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
365 m2
Ukazatel energetické náročnosti
87 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Patrik Levčík

Patrik Levčík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Troskotovicích.

Podobné nabídky