Prodej rodinného domu, Dubňany, Hodonínská, 200 m2 (ID: 1518906)

Hodonínská, Dubňany


7 500 000 Kč
HYPOTÉKA od 35 743 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Dubňanech

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme víceúčelovou nemovitost, v níž lze spojit podnikatelskou činnost s klidným bydlením v obci Dubňany, která se nachází mezi Hodonínem a Kyjovem.

Ve strategické blízkosti hlavní silnice je umístěna první část objektu, kterou lze využívat k podnikatelským účelům, případně lze tento objekt přebudovat na další obytný prostor. Tato část disponuje výměrou 55 m². Vedle této části se nachází průchozí garáž, která vede na dvorek o výměře 50 m². Na tomto dvorku se nachází studna, která je využívána k závlaze zahrady.

Samotný rodinný dům z roku 2006 je situován do klidné části zahrady a je tak příjemně oddělen od předních komerčních prostor objektu. Zastavěná plocha domu je 200 m², plocha zahrady je 387 m².

Při vchodu do domu je hala sloužící jako šatna s velikostí 7 m². Z této haly je vstup do všech místností . V domě se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem o rozhoze 36 m², součástí tohoto pokoje je krb sloužící k vytápění. Z pokoje je vstup přímo na zastřešenou prostornou (25 m²) terasu, na které je i vestavěný venkovní gril. Dostatečně prostorná je i ložnice o výměře 16 m². V domě jsou dále 2 dětské pokoje. Koupelna společně s WC disponuje sprchovým koutem i vanou. Součástí domu je také technická místnost, kde je umístěn elektrický kotel, který vytápí oba objekty.

Obec Dubňany je příjemné městečko nacházející se 8 km severně od Hodonína. Město je obklopeno lesním komplexem Doubrava, který je vhodný k procházkám, houbaření a odpočinku uprostřed přírody. Dubňany svým obyvatelům poskytují veškerou občanskou vybavenost. Základní a mateřská škola jsou samozřejmostí, dále je zde několik ordinací praktických i odborných lékařů, obchody s potravinami, lékárna. Ve městě se nachází také knihovna, sportovní areál a koupaliště. Na pořádek v obci dohlíží městská policie. Dubňany jsou vhodným místem pro ty, co hledají dostupné bydlení s veškerými potřebnými službami a zároveň blízkou přítomnost přírody.

Cena
7 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Hodonínská, Dubňany
ID
00008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
200 m2
Plocha nemovitosti
587 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Patrik Levčík

Patrik Levčík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dubňanech.

Podobné nabídky