Pronájem bytu 2+1, Olomouc - Hodolany, Horova, 51 m2

Horova, Olomouc, Hodolany


17 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky 3000 kč/měsíc)


Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Nabízíme k pronájmu nadstandardně a moderně vybavený byt 2+1 s lodžií a orientací na dvě světové strany, který se nachází v klidné lokalitě města Olomouc. Byt se nachází v 3. nadzemním podlaží novostavby. Možnost dobrého parkování je u nemovitosti. Autobusové a vlakové nádraží je vzdáleno cca 10 min pěší chůze. V blízkosti nemovitosti je cyklostezka vedoucí podél řeky Bystřice. Součástí vybavení bytu je kompletně vybavená kuchyně značky Sýkora (parní trouba Siemens, indukční varná deska, vinotéka, myčka, lednice, vestavěná pračka), vysokorychlostní připojení k internetu, dřevěná podlaha rakouského výrobce Admonter, masivní dubový nábytek slovenského výrobce Javorina, italské obklady a dlažba značky Edimax, koupelnový nábytek značky Lebon, interiérová svítidla Eco Design, křesla z přírodního ratanu Home/Design, sedací souprava značky Domark, rolety den a noc Diamond Design, kvalitní matrace Postelia.

Koupelna je vybavena vanou, WC je oddělené. Elektrické vytápění a ohřev vody.

Majitel tohoto bytu, který je v připraven k okamžitému nastěhování, požaduje kauci ve výši dvou nájmů. Zálohy za služby spjaté s užíváním bytu jsou řešeny formou vyúčtovatelných záloh ve výši 3 000 Kč měsíčně.

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 3000 kč/měsíc
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Horova, Olomouc, Hodolany
ID
1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
51 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Ivo Gerat

Ing. Ivo Gerat

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Olomouci.

Podobné nabídky