Prodej rodinného domu, Přeštice, Řičákova, 183 m2

Řičákova, Přeštice


11 404 000 Kč
HYPOTÉKA od 54 348 Kč /měs.

(cena za nemovitost s pozemkem včetně DPH)


Regionální dodavatelé v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Řadový rodinný dům s vlastní garáží je navržen jako nízkoenergetický. Dům má předzahrádku, ze které se vstupuje do domu z ulice a privátní oplocenou zahradu s terasou. Tento typ řadového domu je krajní, má tedy pouze 1 přímého souseda. Před domem jsou jako součást předzahrádky navržena dvě parkovací stání. V přízemí domu nalezneme prostorné a prosvětlené zádveří s možností vestavěných skříní, ze kterého se vstupuje do šatny případně do menší pracovny. Samotný obytný prostor je v přízemí propojen se zahradou skrze dlážděnou terasu orientovanou na jihozápad. V přízemí domu nalezneme ještě koupelnu se zázemím pro prádelnu. V patře domu jsou navrženy tři pokoje, prostorná ložnice s vlastní koupelnou a další koupelna přístupná z chodby. Vnitřní chodba horního podlaží nabízí prostor pro šatní skříně a je prosvětlena střešním oknem, které zároveň slouží jako výlez na střechu.

Rodinné domy jsou hospodárné k životnímu prostředí. Každý rodinný dům má vlastní retenční nádrž na dešťovou vodu, se kterou se splachují toalety uvnitř domu. Dešťová voda může být dále využita například i pro závlahu zahrady. Domy jsou vybavené moderními technologiemi, které zajišťují pasivní standard bydlení. Jako zdroj vytápění a ohřev TUV jsou použita tepelná čerpadla vzduch - voda, která výrazně snižují náklady na budoucí provoz domu. V celém objektu je použito podlahové vytápění, které zajišťuje komfort bydlení a úsporu místa uvnitř dispozice domu. Nedílnou součástí vybavení každého objektu je i rekuperační jednotka. Ta zajišťuje kvalitu vnitřního prostředí z hlediska výměny a kvality čerstvého vzduchu. Rekuperační jednotku i tepelné čerpadlo je možné ovládat pomocí mobilní aplikace. Veškeré okenní výplně jsou opatřeny předokenní stínící technikou. Ta kromě soukromí poskytuje i tepelnou pohodu v letních měsících.

Řadové domy splňují nejpřísnější limity dotačního titulu Nová zelená úsporám Státního fondu životního prostředí. Je tedy možné si zažádat o dotaci a po převedení nemovitosti na svůj LV získat zpět finanční příspěvek ve výši cca 500.000,- Kč. Další nespornou výhodou řadových domů je jejich poloha v dosahu nově budovaného přivaděče ve směru Plzeň - Klatovy, což výrazně urychluje dosažitelnost města Plzně a například i exitu 80 dálnice D5.

Dům je ve standardu vybaven keramickými obklady a dlažbami spol. RAKO (koupelny, zádveří), sanitárním vybavením spol. JYKA (WC, umyvadla), bateriemi Novaservis, vinylovými podlahami Gerfloor či dveřmi Eurowood s laminátovou úpravou. Veškeré okenní výplně jsou opatřeny izolačními trojskly a rámy Schüco. Sekční vrata jsou dodávány od společnosti Hörmann. Na venkovní terase je provedena velkoformátová keramická dlažba na terčích. Na zahradě jsou provedeny terénní úpravy a je položen travní koberec. Součástí předzahrádky domu je výsadba stromu a realizace sadových úprav. Podrobnější specifikace standardního vybavení je popsána v knize standardů. Do určité fáze výstavby je koncovým klientem možné provést výběr nadstandardního vybavení.

Více informací o projektu je možné nalézt na webových stránkách www.nachmelnicich.cz.

Cena
11 404 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za nemovitost s pozemkem včetně DPH
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Řičákova, Přeštice
ID
B1_C8
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
183 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
113 m2
Plocha nemovitosti
458 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

AREA group s.r.o.

AREA group s.r.o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přešticích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky