Prodej rodinného domu, Kunčice pod Ondřejníkem, 200 m2 (ID: 1519445)

Kunčice pod Ondřejníkem, okres Frýdek-Místek


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Kunčicích pod Ondřejníkem

Popis

Tohle bude láska na první pohled. Žít v roubence s panoramatický výhledem na beskydské vrcholky. Obklopeni nádhernou krajinou ze všech stran. To zní jako sen. Tady v srdci Beskyd se úžasných výhledů nenabažíte, protože ať se podíváte kterýmkoliv směrem, budete uchváceni. Louky, lesy, kopce. Chybí tomu vůbec něco? Každá vaše ranní káva může začínat tímto pohledem. Nikdo vám ho nevezme, kolem se nedá už nic dalšího postavit. Je tak blízko horám, jak je to jen možné.

Nenechte si ujít prohlídku této úžasné nemovitosti...

Nabízíme k prodeji nadstandartní roubenku o velikosti 4+kk se zastavěnou plochou 257 m² a pozemkem 1501 m² v lukrativní části obce Kunčice pod Ondřejníkem. Dům Vás nadchne svým prostorem a vzdušností. Celková stavba je dřevěná, velkou části interiéru tvoří dřevo. Před domem je stání pro několik vozidel + prodloužení střechy pro kryté stání jednoho vozu. Nadšeni budete z otevřeného prostoru v obývací části spojené s jídelnou a kuchyní a se vstupem do zimní zahrady s nádhernými terasami. V obývacím pokoji jsou umístěna velká kachlová kamna, která krásně vytopí většinu domu. Panoramatický výhled na Pustevny, Stolovou a Smrk Vás nikdy neomrzí.

Součástí nové kuchyňské linky je lednice, el. trouba s indukční varnou deskou, mikrovlnná trouba, digestoř a myčka. V přízemí se dále nachází prostorná ložnice, zádveří, předsíň, koupelna se sprchovým koutem WC, spíž a technická místnost.

Technická místnost umožňuje vstup na zahradu. Vnitřní jednotka tepelného čerpadla PANASONIC s výkonem topení 12 kW, a nerezový zásobník na TUV 185 l. Venkovní jednotka tepelného čerpadla je umístěna tam, kde nebude rušit provoz domu. Tedy na fasádě, ze které je okno pouze do technické místnosti. FVE s výkonem 9,9 kWp s baterií 11,6 kWh. 22 panelů umístěno na střeše. Současně umožňuje uskladnění přebytků elektrické energie v bateriovém úložišti. Nechybí dobíjecí stanice pro elektromobil. Dům má čističku odpadních vod. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem, kachlovými kamny, radiátory jsou umístěny v patře, v ložnicích a podlahové topení je v celém domě. V domě je centrální vysavač.

V patře najdete dvě velkoryse prostorné ložnice, každý z těchto ložnic má svou šatnu. Jedna z ložnic má vstup na balkon s dokonalým výhledem na okolní hory.

Velká prostorná koupelna jak s vanou, tak i se sprchovým koutem, 2x umyvadlo a WC.

Pozemek o velikosti 1501 m² je celý oplocen. Na pozemku je postaven prostorný dřevník s možností uložení zahradních nářadí apod. Příjezd z domu je po zpevněné obecní komunikaci, v zimě udržované. Obec Kunčice pod Ondřejníkem nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně školy, školky, obchodů, spoustu skvělých restaurací, je rekreačním centrem. Nabízí se zde spokojený a klidný život pro Vás a Vaši rodinu v luxusním a prostorném domě v jedné z nejžádanějších lokalit Beskyd.
V případě vážného zájmu mne kontaktujte telefonicky. Prohlídky od 1.9.2024

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Kunčice pod Ondřejníkem, okres Frýdek-Místek
ID
07688288
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
257 m2
Plocha nemovitosti
1501 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

AURRERA REAL s.r.o.

AURRERA REAL s.r.o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kunčicích pod Ondřejníkem.

Podobné nabídky