Prodej restaurace, Malínky, 1048 m2

Malínky


5 390 000 Kč
HYPOTÉKA od 25 687 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Malínkách

Popis

Chtěli byste si otevřít svůj vlastní motorest, ale nevíte kde? Líbilo by se Vám místo na tahu směr Brno - Uherské Hradiště ? V tom případě si nemůžete nechat ujít naši nabídku. Dovolujeme si Vám představit stravovací zařízení v obci Malínky. Jelikož je toto stravovací zařízení částečně vybavené, nemusíte se bát dalších větších investic před zahájením Vašeho provozu.
_________________________________________
https://www.hypoin.cz/motorestmalinky/

Motorest se nachází v okrese Vyškov - obec Malínky.

Obcí Malínky prochází páteřní silnice I. třídy - vede z Brna přes Uherské Hradiště na hraniční přechod Starý Hrozenkov, kde na ni navazuje slovenská silnice I/9 směr Trenčín. (Podle sčítání dopravy po silnici I/50 v roce 2016 projelo v nejvytíženějším úseku (čtyřpruhová Olomoucká radiála v Brně) 29 tisíc vozidel denně, ve druhé nejvytíženější části (Holubice - Slavkov u Brna) pak 18 tisíc vozidel denně.)

Motorest prošel velmi rozsáhlou rekonstrukcí - rozvody elektřiny, vody, plastová okna, v každé místnosti je klimatizace, topení (lokální kotel na tuhá paliva, který výrazným způsobem snižuje náklady na provoz, zvláště v dnešní době).



Před motorestem jsou parkovací místa, zastřešená terasa pro letní zahrádku.

Motorest disponuje sálem (pódium + zázemí za pódiem, výčep s provozní místností) o velikosti 100m².

Restaurace s druhým výčepem - 35m² + navazující salónek 25m²

Kuchyň se skladovacími prostory.

Bezbarierové sociální zařízení.





Cena 5.390.000,- (včetně provize a právních služeb, advokátní úschovy)

Financování zajistíme.

Cena
5 390 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Malínky
ID
18112022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1048 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jakub Jarolímek

Jakub Jarolímek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje restaurací v Malínkách.