Prodej bytu 3+kk, Sedlec-Prčice - Jetřichovice, 52 m2 (ID: 1519527)

Sedlec-Prčice - Jetřichovice, okres Příbram


3 399 000 Kč
HYPOTÉKA od 16 199 Kč /měs.

(cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Sedlci

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízím kompletně vybavenou bytovou apartmánovou jednotku vhodnou jako investici nebo také pro svou vlastní rodinnou dovolenou ve známém středisku Monínec. 100 metrů od vleku na přehledném místě a v centru aktivit se zde nachází moderní apartmánový dům, kde si lze jednotku prostřednictvím airbnb nebo booking pronajmout.

Jednotlivé apartmány jsou v rukou jednotlivých vlastníků, kteří jsou sdružení do SVJ a platí si klasický fond oprav a mají externí účetní jednotku, která pro SVJ dělá účetnictví.

Apartmánový dům je postaven v r. 2010 a má veškeré zázemí nutné pro komplexní provoz a pronajímaní. Z hlediska investičního se jedná o zajímavou investici s celoroční výtěžností, neboť středisko je turisty navštěvované po celý rok, samozřejmě nejvíce však v létě a v zimě.

Nabízená bytová jednotka je umístěna ve 2. NP objektu. Její dispozice je 3+kk a velikost 52 m². Pro investory je investice zajímavá tím, že klientela střediska Monínec apartmány zná a ubytovává se v nich pravidelně. Interiér apartmánu je v dobrém technickém stavu, dobře udržován a je kompletně zařízen nábytkem (postele, skříně, velký stůl, sedací lavice, sedací souprava, kuchyňská linka, nádobí a kompletním zařízením (např. pračka, lednice, vařič, mikrovlnka, sejfbox na klíče, vstupní kamera, volič bezpečnostní signalizace s apkou do mobilního telefonu, bezpečnostní dveře atd. ) a bez dalších nutných okamžitých investic je možné apartmán ihned začít pronajímat.

2 ložnice apartmánu umožňují ubytovat maximálně 4 osoby a případně pátou osobu na sedací soupravě v obývacím pokoji.

Zázemí a příslušenství : ke každému apartmánu v domě náleží prostorná sklepní jednotka v suterénu přístupná z parkoviště pod domem. Pro návštěvníky je vyřešeno vše logicky na jednom místě (apartmán a lyžárna i parkoviště pod domem). V suterénu si díky tomu lze uschovat a zamknout veškeré sportovní vybavení jako kola, lyže a vybavení. Celý areál je oplocen, pod dohledem kamer, je vybaven nočním osvětlením se senzory pohybu a má svou vjezdovou automatickou bránu pro klientelu. Za domy je navíc velká oplocená zahrada (cca 1000 m²), kde mohou bez starostí pobývat děti a přístup cizím nebo neubytovaným osobám je zamezen.

200 metrů od objektu je vzdálen koupací Pilský rybník s velkou upravenou travnatou plochou na ležení, pískovou pláží, půjčovnou, bufetem, WC, převlíkárnou, dětským hřištěm a beachvolejbalovým pískovým hřištěm.

Kupující budou koupí nabývat do osobního vlastnictví:
1. bytovou jednotku (apartmán) se svým suterénním sklepem pro uskladnění kol a lyží
2. podíl na domě
3. podíl na pozemku na kterém objekt stojí včetně parkovacích stání pod domem
4. podíl na parkovací ploše u silnice před domem.
5. podíl na zahradě za domem

Více informací u makléře v kontaktu.
www stránka aktivit na Monínci : https://leto.moninec.cz
Pasivní příjem potěší i Vás a vaše známé při vašich rodinných dovolených. Příroda v okolí je pěkná pro vyjížďky na kolech, pěší procházky

Cena
3 399 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sedlec-Prčice - Jetřichovice, okres Příbram
ID
00009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
9 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Gavenčiak

Milan Gavenčiak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Sedlci.

Podobné nabídky